-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paradoksas: filmuojant kriminalines istorijas „K11: komisarai tiria“ įvyko tikra vagystė

Befilmuojant kriminalines istorijas „K11: komisarai tiria“ įvyko tikras nusikaltimas. Antradienį vakare filmavimo kūrybinei grupei sustojus prie Naujosios Vilnios rajone esančios „Maximos“ įvyko vagystė.
„K11: komisarai tiria“
„K11: komisarai tiria“ / LNK nuotr.
Temos: 1 Serialas

Detektyvinių istorijų vykdomoji prodiuserė Donata Baltrušaitytė nuėjo iki parduotuvės tam, kad nupirktų kolegoms geriamo vandens. „Buvo vėlu,  apie 21.30, išlipau iš mašinos ir ėjau į parduotuvę, kol kiti kolegos krovėsi daiktus,  – pasakoja mergina. – Staiga mane kažkas timptelėjo už rankinės. Aš atsisukau, kai kažkoks vaikinas, tiesiog išrovė man ją iš rankų ir pradėjo bėgti“.

Atsipeikėjusi nuo šoko, D.Baltrušaitytė pradėjo šaukti, kad jis grąžintų rankinę, bet vagis nereagavo. Merginos riksmą išgirdo Vilniaus kriminalinės policijos tyrėjas J.Kalėda, kuris akimirksniu atbėgo ir puolė vytis vagį.

„Po kokių  dešimties minučių Jonas grįžo su mano rankine,  pasirodo tas vaikinas išsigando ir bebėgdamas ją išmetė, – tęsia mergina, – galima pasakyti, išsisukau labai lengvai, nes pati nebūčiau pavijusi,  nes buvo pakankamai tamsu ir jis lėkė visu greičiu“.

Po trumpo incidento visa filmavimo grupė pasidžiaugė, kad tikri policijos pareigūnai niekada neatsipalaiduoja ir visa laimė, kad vagišius nusprendė nenorintis iš arčiau susipažinti su kriminalinės policijos tyrėju.

Kriminalinės istorijos „K11: komisarai tiria“ per LNK antradieniais-ketvirtadieniais.

LNK nuotr./Donata Baltruaaitytė su kolegomis
LNK nuotr./Donata Baltrušaitytė su kolegomis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius