-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsienyje gyvenimą kurianti G.Rusytė susilaukė trečios atžalos: atskleidė vardą

Buvęs modelis ir TV laidų vedėja, dabar su juvelyrika dirbanti Giedrė Rusytė-Haouzi (36) sūpuoja trečią atžalą – svetur gyvenančiai žinomai moteriai gimė dukra. Vaikui buvo suteiktas nelietuviškas vardas.
Giedrė Rusytė
Giedrė Rusytė / Gretos Skaraitienės/„Žmonės“ nuotr.

Džiugią žinią apie šeimos pagausėjimą Giedrė Rusytė savaitgalį pranešė savo instagramo paskyroje.

Čia ji atskleidė ir kokį vardą suteikė dukrai – mažylę pavadino Liv.

„Sveika atvykusi, mūsų mažoji mergaite Liv. Liūte – džiunglių karaliene, gimusi lydere, pasitikinti savimi, patraukli, dosni ir ta, kuriai sunku atsispirti. Tegul žvaigždės tau šviečia ryškiai“, – rašė G.Rusytė.

Moteris padėkojo ir savo sutuoktiniui Jeanui Yves'u Haouzi: „Esi mano herojus.“

Po jautriu įrašu pasipylė ir gražūs bičiulių žodžiai – Giedrę su šeimos pagausėjimu sveikino Elena Puidokaitė, Ingrida Martinkėnaitė, Austėja Jablonskytė, Deimantė Kazėnaitė.

15min primena, kad užsienyje Giedrė gyvena su vyru, verslininku Jeanu Yves'u Haouzi. Pora susituokė 2015-aisiais.

Gimusi mergaitė G.Rusytei – trečia atžala. Ji jau augina du sūnus Majų ir Leo Shay.

„Esu labai palaiminta, kad tokį gėrį turiu, – motinystės džiaugsmais prieš porą metų duodama interviu 15min dalijosi moteris. – Žinoma, dovana yra tai, kad galiu prabusti nuostabioje vietoje, su mylimais žmonėmis šalia.“

Tada Giedrė taip pat pasakojo, kad nors Paryžiuje pragyveno jau ne vienerius metus, ir Leo gimė ir užaugo būtent čia, lietuvių kalba šeimoje išlieka svarbiu ir neužmirštamu prioritetu.

„Mano abu vaikai kalba lietuviškai. Gal nelabai idealiai, bet man atrodo, kad tai svarbus momentas, nes jie lietuviai. Nes juose teka lietuviškas kraujas“, – apie neužmirštas šaknis pasakojo ji.

Taip pat vienas iš sūnų, rodos, puikiai prisitaikė ir prie kitų didelių pokyčių Giedrės gyvenime – antrosios santuokos ir naujos užgimusios meilės su verslininku Jeanu Yves’u Haouzi.

„Tai yra mano dar viena dovana, apie kurią galvoju kaip apie dovaną, nes viskas įvyko labai sklandžiai“, – sakė buvęs modelis. Ji neslėpė – šeimos ir draugų aplinka jai šiuo metu kelia tik teigiamas emocijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius