-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinės gyvūnų globos dienos proga grupė „Kitokios“ įsiamžino fotosesijoje

Spalio 4-oji – pasaulinė gyvūnų globos diena. Šią progą specialia fotosesija pažymėti nutarė grupės „Kitokios“ merginos Indrė Burlinskaitė, Laura Lepšytė ir Greta Lebedeva. Merginos tikina, kad ši diena joms – itin svarbi, todėl savo jautrumą pademonstruoti panoro prieš fotoaparato objektyvą.
Grupės „Kitokios“ merginos su beglobiais gyvūnais
Grupės „Kitokios“ merginos su beglobiais gyvūnais / Imanto Boiko nuotr.

„Žmogus, kuris nemyli gyvūnų, niekada nemylės ir žmogaus. Žmogus, kuris turi drąsos ir jėgos kankinti gyvą padarą, marinti badu, išvežti į mišką savo augintinį, pririšti prie medžio ir palikti mirt, mums niekada nebus draugu“, – sakė grupės lyderė I.Burlinskaitė. 

Fotosesijos metu dainininkės pozavo kartu su gyvūnų prieglaudos „Lesė“ globotiniais – dviem katinais ir šuneliu. 

„Mūsų surengta fotosesija yra labai drąsi ir turinti aiškią nuomonę, tuo pačiu ji ypatinga todėl, kad fotosesijos herojai, šie žavūs katinėliai ir mielas mažasis šuniukas, yra skaudžiausius išgyvenimus patyrę „Lesės“ gyventojai“, – plėtojo I.Burlinskaitė. 

Mergina išreiškė lūkesčius, kad fotosesijos idėja, raginanti mylėti kiekvieną, paskatins žmonės lankyti, o galbūt net apsiimti globoti likimo nuskriaustus gyvūnus. 

„Šie trys draugai iškeliavo atgal į „Lesę“, jie laukia, kol bus surasti savo naujų šeimininkų, kuriems už gerumą ir meilę atsilygins amžina draugyste bei ištikimybe“, – sakė I.Burlinskaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius