-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodė nemokamas „Mados infekcijos“ laikraštis

Festivalis „Mados infekcija“ ir dienraštis „15min“ visiems madai ir stiliui neabejingiems sostinės gyventojams ir svečiams paruošė dar vieną staigmeną – „Mados infekcijos“ laikraštį. Nemokamas kelių dešimčių puslapių leidinys nuo ketvirtadienio platinamas prekybos centre „Europa“, parduotuvėse „Sarma“, verslo centruose, grožio salonuose bei specialiai parinktose kavinėse.
„Mados infekcijos“ vaizdo klipo akimirka
„Mados infekcijos“ vaizdo klipo akimirka / A.Valiūtės ir D.Plechavičiaus nuotr

„Mados infekcijos“ leidinyje pateikiama detali kovo 20-21 dienomis vyksiančio festivalio programa, supažindinama su šiųmetiniais festivalio dizaineriais ir jų kolekcijomis, pristatomos renginio „Grožio infekcija“ staigmenos.

Skaitytojų laukia pažintis su „Mados infekcijos“ fotografijos parodų autoriais, išskirtinis interviu su festivalyje „už kadro“ dirbančiais žmonėmis, naudinga informacija apie seminarų lektorius. Laikraštyje taip pat atskleidžiama paslaptis apie dar vieną svečią, atvykstantį į festivalio uždaromąjį „afterparty“ renginį. Specialiai festivalio renginiams skirtame leidinyje pateiktas ir naujo renginio „Mados inventorizacija“ žemėlapis.

„Labai džiaugiamės, kad antrus metus iš eilės turime festivalio laikraštį. Šiemet tai bus vienintelis apie renginį pasakojantis leidinys, kurį kurdami daugiausiai koncentravomės į dizainą, stengėmės, kad savo kokybe ir vizualiniais sprendimais jis nenusileistų garsiausių mados festivalių leidiniams“, – sakė festivalio organizatoriai.

32 puslapiai naudingos informacijos bei įdomybių laukia kiekvieno, apsilankiusio mados ir stiliaus centre „Europa“, parduotuvėse „Sarma“ bei visose sostinės grožio salonuose, verslo centruose, kavinėse, kuriose platinamas nemokamas dienraštis „15min“. Laikraštis bus dalinamas ir kovo 20-21 dienomis sostinėje šurmuliuosiančio festivalio „Mados infekcija“ metu.

Parsisiųskite elektroninę šio leidinio versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius