Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė laida ir supykdys, ir atskleis grožio konkurso finalininkes

Spalio 11 dieną „New York“ klube paaiškės šių metų „Mis Lietuva 2009“ karūnos laimėtoja. Visas pretendentes bus galima išvysti paskutinėje ir itin emocingoje „Iššūkis – Mis Lietuva“ laidoje. Čia merginos atskleis, ką vienos apie kitą galvoja „Tiesos“ žaidime, nepabijos viena kitą pavadinti „tuštute“ ar „nedraugiška“.
„Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės
„Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

Ryški lyderė – Ernesta

Sekmadienį laidoje „Iššūkis – Mis Lietuva“ prie likusių 13 projekto dalyvių prisijungs viena anksčiau išbalsuota mergina. Dvylika realybės šou senbuvių ir dvi Šiaulių bei Kauno miestų grožio rinkimų nugalėtojos tęs kovą dėl gražiausios Lietuvos merginos vardo.Aš ne tuščia, o ten dar kabutėse buvo parašyta „fyfa“.

Paskutinėje laidoje merginoms teko ne itin maloni užduotis – atskleisti, ką jos iš tiesų galvoja apie savo konkurentes. Iš dėžės projekto dalyvės traukė lapelius su apibūdinimais „Aš jai pavydžiu“, „Ką ji čia veikia?“, Nedraugiška“ ir turėjo skirti savo konkurentėms.

Projekto prodiuserė Edita Katauskienė teigia, kad šioje laidoje paaiškėjo ryški lyderė – Ernesta Kalinauskaitė, kuri iš savo konkurenčių sulaukė tik teigiamų atsiliepimų – buvo pavadinta „verta karūnos“.

Pavadino „tuštute“ ir „fyfa“

Labiausiai šis žaidimas įskaudino devyniolikmetę Akvilę Teselytę iš Kauno. Merginai buvo skirti du lapeliai, o ant vieno iš jų užrašas „Ką ji čia veikia?“. Pasak E.Katauskienės, Akvilė labai susikrimto ir vakarą baigė įsikniaubusi į pagalvę.

Projekte savo žinių bagažu nesužibėjusi vilnietė Indrė Graužinytė taip pat neliko patenkinta. „Aš ne tuščia, o ten dar kabutėse buvo parašyta „fyfa“, – piktinosi „tuštute“ pavadinta Indrė.

Lietuvos ryto televizijos nuotr./Projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės
Tarp įsimintiniausių projekto akimirkų merginos paminėjo apsilankymą Rukloje, pačia nemaloniausia – balsavimus.

Aštuoniolikmetė mergina kolegėms labiau įsiminė savo išvaizda, o ne žiniomis: Seimo narės Dalios Teišerskytės paklausta, su kuo ribojasi Lietuva, Indrė įvardijo Estiją, Skandinavijos šalis ir Vokietiją. Mergina viešėdama „Radiocentro“ stotyje tiesioginiame eteryje taip pat negalėjo pasakyti, koks poetas parašė „Trakų pilį“.

Paskutinis išbandymas – valsas

Paskutinėje laidoje merginų laukė dar vienas išbandymas –  choreografo Jurijaus Smorigino staigmena. J.Smoriginas mokė projekto dalyves, kaip pateikti gražiausią moterišką ginklą – krūtinę ir kaip tai šokyje suderinti su drovumu. Merginoms teko mokytis valso žingsnelių, o jų šokio partneriais šį kartą buvo kariūnai.

„Jausmas toks, lyg patekus į rojų...“, – prasitarė vienas jų, atsidūręs gražuolių apsuptyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius