-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paslapčių namų“ gerbėjai įsivėlė į detektyvą: kokia Balso tapatybė?

Prieš vienuolika savaičių startavusiame realybės šou „Paslapčių namai“ dėl 50 tūkst. litų ir žaidimo metu sukauptų pinigų priešpaskutinę žaidimo savaitę liko kovoti 6 dalyviai. Tiesa, kaip niekad anksčiau į žaidimą aktyviai įsitraukė TV3 žiūrovai. Jiems knieti atskleisti ne tik dalyvių, bet ir „Paslapčių namų“ šeimininko – Balso – paslaptį.
„Paslapčių namai“
„Paslapčių namai“ / TV3 nuotr.

Teisingumą vykdantis, dažnai „aštrius“ sprendimus priimantis ir užduotis bei įvertinimus skiriantis Balsas – paslaptingasis realybės šou dalyvis. Kokia jo paslaptis? TV3 televizijos elektroninę pašto dėžutę laiškais užvertę žiūrovai vis spėlioja – kam gi priklauso tas ypatingasis Balsas?

„Norėčiau būti Balsas. Tačiau moteriškas turbūt čia netiktų, diskriminacija...“ – rašo „Paslapčių namų“ gerbėja Emilija iš Kauno. Ji spėja, kad Balsas nepriklauso tikram asmeniui ir yra sukurtas kompiuteriu.

„Aš taip laukiu finalo. Jame tikrai turi pasirodyti Balsas. Mes tiek laiko spėliojame, tikiuosi, sužinosime kas buvo arčiausiai tiesos“, – rašo Edgaras iš Palangos, norėdamas išsiaiškinti, kokia ta šešioliktoji „Paslapčių namuose“ saugoma paslaptis.

Ramus, neišduodantis jokių emocijų, gerbiamas ir apgaubtas tikru paslapties šydu – toks yra Balsas. Tiesa, sužinoti, kas jis, knieti ne tik TV3 žiūrovams, bet ir patiems „Paslapčių namų“ dalyviams. Kas šis žmogus, valdęs 15 dalyvių gyvenimus, ir ar jis yra tikras?

„Man labai knieti sužinoti, kas slepiasi po Balsu. Bus labai įdomu pažiūrėti į žmogų, su kuriuo tiek laiko bendravome. Tikiuosi, kad pagaliau pamatysiu jo veidą. Juk jis pasirodys?“ – retoriškai klausia šeštadienio tiesioginėse „Paslapčių namų“ transliacijose palaikyti namo dalyvius atvykstantis Ernestas.

„Paslapčių namų“ dalyvių gyvenimą savo valioje laikantis visagalis Balsas iki pat žaidimo pabaigos pats spręs, kaip pasielgti. Ar jis pasirodys, ar žaidimas taip ir baigsis Balso atsisveikinimu: „Tai viskas, kol kas“?

„Paslapčių namai“ – pirmadieniais–trečiadieniais 19.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius