-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patricija Belousova išvyko į Japoniją: grožio konkurse tikisi patekti į TOP5

Mis Lietuva 2014-aisiais tapusi ir Majamyje tais pačiais metais Lietuvai konkurse „Mis Visata“ atstovavusi Patricija Belousova dar kartą bandys laimę tarptautiniuose grožio vandenyse. 22 metų šokėja, modelis išvyko į Japoniją – Tokijuje ji gins šalies garbę „Miss International“ konkurse.
Patricija Belousova
Patricija Belousova / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Japonijos sostinėje šiemet vykstantis konkurso finalas – lapkričio 14-ąją, tačiau likus paskutinėms savaitėms užkulisiuose netrūksta pasiruošiamųjų darbų, iš viso pasaulio dalyvaujančių merginų grafikas čia kruopščiai suplanuotas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Patricija Belousova
Luko Balandžio / 15min nuotr./Patricija Belousova

Detaliai suplanuota ir P.Belousovos dienotvarkė. Todėl mergina sparnus į Tokiją kelia jau dabar – antradienio popietę iš Vilniaus oro uosto ji pajudėjo link Helsinkio, o iš ten jos laukia skrydis į Fukuoka – miestą Japonijoje, šiaurinėje Kiūšiū salos pakrantėje, galiausiai iš ten – į Tokiją.

Pasiruošimas šiam, jau 57-ąjį kartą vykstančiam, tarptautiniam grožio konkursui atėmė nemažai laiko ir jėgų, todėl ir jaudulio prieš skrydį – nemažai, jo neslėpė ir pati Patricija.

Antradienį sostinės oro uoste buvo surengtos simbolinės išlydėtuvės. Patriciją su didžiuliu bagažu į tolimą kelionę išlydėjo artimiausi žmonės – tėvai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Patriciją Belousovą į Japoniją išlydėjo tėvai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Patriciją Belousovą į Japoniją išlydėjo tėvai

„Streso nemažai, tačiau viduje jaučiuosi rami, pasiruošusi, padarėme ką galėjome. Nors diena buvo sunki – daug rūpesčių atidėjau paskutinei dienai, todėl buvo nemažai lakstymo, važinėjimo. Lagaminus kroviau naktį prieš skrydį, o dar prieš tai reikėjo susitikti su dizaineriais...“ – 15min pasakojo P.Belousova.

Į Japoniją ji skrenda viena, tačiau dėl to mergina sako visai nesijaudinanti. „Jaučiuosi taip, tarsi su visa komanda būčiau, jaučiuosi drąsiai“, – tikino ji.

Pasak P.Belousovos, ji į Japoniją atstovauti Lietuvai išvyksta būdama maksimaliai pasiruošusi.

„Po intensyvių treniruočių su fitneso ir sporto šokių treneriu iš Italijos Marco Cavacini mano kūno formos puikios, dėl specialių procedūrų ir kosmetikos priemonių turiu idealiai švytinčią odą, mano lagaminuose geriausių Lietuvos dizainerių – Juozo Statkevičiaus, Egidijaus Rainio, Roberto Kalinkino – kurti drabužiai, kurios kruopščiai man padėjo parinkti Asta Valentaitė.

Vidmantė Martikonytė išvakarėse baigė suknelę, kurią pasiuvo specialiai man, Simona Brazdžionytė atsakingai parinko visus papuošalus, kad jie neužgožtų derinių, o tik patobulintų, vizažo pamokos mane stipriai „apginklavo“. Tuo tarpu Eglės Modzeliauskienės suknelė pritrauks daug dėmesio oro uostuose, nes ją ne bagaže vešiuosi, o vilkėsiu“, – 15min sakė P.Belousova.

Robert Mishka nuotr./Eglės Modzeliauskienės kurta suknelė Patricijai Belousovai
Robert Mishka nuotr./Eglės Modzeliauskienės kurta suknelė Patricijai Belousovai

Ji itin džiaugėsi sulaukusi paramos iš kompanijos „Amberworld“ – jos dėka Patricija kiekvienai konkurso dalyvei veža po mielą staigmeną – natūralų Baltijos gintaro gabaliuką su inkliuzu, jis įpakuotas specialioje plastikinėje dėžutėje, šalia – ir didinamasis stiklas.

„Jaučiu didelį palaikymą, net jei ir nesu kartu su savo komanda. Marco kasdien mane moko, motyvuoja, kasdien duoda vertingų patarimų. Asta šiuo metu – Ispanijoje, tačiau mes nuolat susirašinėjame, ji man padeda apsispręsti, išsirinkit drabužius, kad puikiai atrodyčiau kiekvieną vakarą“, – kalbėjo mergina.

P.Belousova tikino, kad palaikymas jai – labai svarbus, o ji iki pat konkurso finalo stengsis palaikyti ryšį su Lietuvą, pasakos, kaip jai artimiausias tris savaites seksis. Komunikuoti padės ir jos vadybininkė Ana Šmidt, ir brolis Edvinas Belousovas, kuris kasdien atnaujins įrašus jos feisbuko paskyroje.

Lietuvos atstovei ši viešnagė Japonijoje bus pirmoji, iki šiol jai čia lankytis neteko. Tekančios Saulės šalį ji visuomet laikė viena tų, kurią svajojo pamatyti savo akimis, todėl kelionė į Japoniją jai – itin laukta patirtis.

„Gal ir nenustebinsiu pasakydama, kad Japonija buvo viena iš mano svajonių. Visuomet labai norėjau artimiau susipažinti su Rytų kultūra, tradicijomis. Esu dėkinga Japonijos ambasadoriaus Lietuvoje Toyoei Shigeeda žmonai Michiko Shigeedai, kuri per tokį trumpą laiką leido man bent truputį „prisiliesti“ prie japonų kultūros, ji parodė man tikrą arbatos ruošimo ceremoniją“, – 15min sakė ji.

P.Belousova sako besidominti viskuo – nuo šalies istorijos, socialinių ypatumų, šeimos modelio, vaikų auginimo, ją domina ir moters vaidmuo, ir gyvenimas Japonijoje.

„Norėčiau daugiau sužinoti ir apie grožio puoselėjimo ir išsaugojimo tradicijas. Kol kas žinau tik tiek, kad japonės naudoja daug kosmetikos, savo sudėtyje turinčios placentos“, – kalbėjo ji.

Pirmajame lyderių penkete planuojanti atsidurti mergina nusiteikusi entuziastingai – ji kovos iki pabaigos ir stengsis padaryti viską, ką sugeba geriausiai. O kol kas jos laukia kelionė, spalio 25-ąją susirinks visos dalyvės, o 26-ąją vyks susitikimas su rėmėjais.

Lapkričio 2–20 dienomis čia atskrenda ir ambasadorė. Pasak Patricijos, ji salėje išpirko net keletą VIP vietų, norėjo pakviesti savo svečius ir pažadėjo, kad Lietuva turės didžiulę palaikymo komandą. „Jaučiu labai didelį jos palaikymą ir globą“, – sakė P.Belousova.

Visi pasiruošimo darbai jau baigti, todėl belieka puikiai pasirodyti. O ambicijų Patricijai netrūksta: „Tikiuosi pakliūti į TOP5 ir laimėti „Miss International 2017“ konkursą. Noriu, kad Lietuva manimi didžiuotųsi“, – kalbėjo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: P.Belousova grožio konkurse Japonijoje puošis E.Modzeliauskienės kurta ugnies deivės Gabijos suknele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius