Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atlikėjai Angelou, Free Finga, Cheri ir Meandi: „Išgirskite mus, kol dar nesame superžvaigždės“

Balandžio 26-ąją Vilniaus keleivinių traukinių depas ir jį supanti industrinė erdvė vienai dienai virs aktualiausiu urban ir R&B muzikos tašku – čia vyks pirmasis šių metų vienos dienos festivalis „Spring Break“. Ko tikėtis iš renginio penktadienį, tiesioginės transliacijos metu tiesiai iš traukinio vagono, pasakojo atlikėjai Free Finga, Angelou, Cheri ir Meandi.
Cheri, Angelou, Free Finga ir Meandi
Cheri, Angelou, Free Finga ir Meandi / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Tokio masto, alternatyviai ir urban muzikai skirto vakarėlio Lietuvoje dar nebuvo“, – sutartinai teigia visi renginio dalyviai, tarp kurių – Free Finga, Junior A, Cheri, Meandi ir šiandien prie „Spring Break“ atlikėjų sąrašo prisijungusi dainininkė Angelou.

Pasak organizatorių, pagrindinis jų siekis – suteikti muzikos kūrėjams didelę ir specialiai jų muzikai paruoštą erdvę, o kiekvienam „Spring Break“ svečiui sukurti aplinką, kurioje jis ar ji galės nevaržomai mėgautis pavasarį atgyjančiu miestu, išskirtine traukinių depo erdve ir, žinoma, muzika.

Milžiniška Vilniaus keleivinių traukinių depo teritorija šio renginio metu bus suskirstyta į dvi dalis. Pavakarę į renginį susirinkę žmonės laiką galės leisti depo kieme, kuriame juos pasitiks DJ scena, šviesų ir garso instaliacijos, maisto bei gėrimų vagonėliai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Free Finga ir Cheri
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Free Finga ir Cheri
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Angelou ir Meandi
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Angelou ir Meandi

Na, o sutemus visi bus kviečiami praverti Vilniaus keleivinių traukinių depo vartus – čia susirinkusius pasitiks didesnė nei 2000 kvadratinių metrų erdvė, specialiai šiam renginiui sukonstruota scena, įspūdinga šviesų architektūra ir būrys aktualiausių urban, R&B ir alternatyvios elektroninės muzikos vardų.

O kaip patys atlikėjai ruošiasi pirmą kartą organizuojam vienos dienos festivaliui „Spring Break“, ar gerbėjai gali tikėtis naujų muzikos kūrinių, ir be ko patys neįsivaizduoja festivalio su atlikėjais kalbėjomės traukinio vagone.

VIDEO: Atlikėjai Angelou, Free Finga, Cheri ir Meandi: „Išgirskite mus, kol dar nesame superžvaigždės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius