-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per LNK – 6 „Emmy“ nuskynęs „Bręstantis blogis“

LNK pradedame rodyti naują, 6 „Emmy“ nuskynusį serialą „Bręstantis blogis“ („Breaking Bad“). Istorija prasideda taip: chemijos mokytojas, sužinojęs, kad serga vėžiu, su savo buvusiu mokiniu pradeda gaminti narkotikus. Kad spėtų aprūpinti jo šeimą, kol numirs...
Serialas „Bręstantis blogis“ („Breaking Bad“)
Serialas „Bręstantis blogis“ („Breaking Bad“) / LNK nuotr.

„Emi“ ir „Auksinio gaublio“  apdovanojimams nominuotas aktorius Brajanas Krenstonas vaidina ramaus būdo vidurinės mokyklos chemijos mokytoją Volterį Vaitą, kuris, sužinojęs apie nepagydomą ligą,  nusprendžia uždirbti krūvą pinigų savo šeimai.  O ką darytumėt, jei nebūtų ką prarast?

Volteris Vaitas visą gyvenimą klusniai vadovavosi taisyklėm ir stengėsi įgyvendint amerikietiškąją svajonę. Su mylima žmona jiedu gyvena ramiam priemiesty ir augina sūnų. Į pasaulį beldžiasi dar vienas kūdikis, o neapmokėtų sąskaitų krūva kaupiasi žaibo greičiu. Volteriui, kadaise dirbusiam Nobelio premiją pelniusioj mokslininkų grupėj, neseniai teko imtis vergiško papildomo darbo automobilių plovykloj. Staiga visas jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Kartą apalpęs darbe Voltas sužino, kad jam trečiosios stadijos plaučių vėžys. Gąsdinanti naujiena mokytoją pažadina iš letargo miego, o baimės stygius sužadina naują jėgų antplūdį.

Voltas, suintriguotas kovos su narkotikais skyriuje dirbančio svainio pasakojimų apie metamfetamino prekybos tinklą ir milžiniškas pinigų sumas, dalyvauja policijos operacijoj, kur netyčia pamato savo buvusį mokinį Džesį. Pasirodo, jis – narkotikų prekeivis.  Volterio manymu, tai vienintelis realus būdas aprūpinti šeimą finansiškai po savo mirties, todėl šantažo būdu priverčia Džesį tapti partneriu ir savo chemines žinias pritaiko kitiems tikslams nei iki šiol.  Tiesa, neapsiribojama vien metamfetamino gamyba. Tapęs nusikaltėliu, Voltas nuolat savęs klausia, kaip giliai nusiris į moralės bedugnę.

Tai kriminalinė drama su polėkiu: įtampa persmelktam pasakojime netrūksta žmogiškų pastangų išsaugot ir aprūpint mylimą šeimą. Charakteringą pagrindinį veikėją nesunku atpažint ir gyvenime: kuris iš mūsų, įstrigęs kasdienėj rutinoj, nepagalvoja apie drastiškus pokyčius? Paprastas vyrukas įsivelia į nusikalstamą veiklą, nes vis tiek neturi ką prarasti. Voltas - klasikinis antiherojus, kurio pastangas aprūpint sotų gyvenimą šeimai, įvertins žiūrovai.
„Bręstančio blogio“ premjera - pirmadienį 23.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius