-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per LNK – naujas serialas „Meilės sparnai“

LNK rodo naują melodramą „Meilės sparnai“, kurioje vaidina gražiausia Lotynų Amerikos pora tituluojamas aktorių duetas – seksualioji aktorė bei dainininkė Maite Perroni ir modelis Williamas Levy.
„Meilės sparnai“ pora Maite Perroni ir Williamas Levy
„Meilės sparnų“ pora Maite Perroni ir Williamas Levy / LNK nuotr.

Maite šįsyk vaidina Mariją, merginą, užaugusią našlaičių prieglaudoje ir svajojančią apie laimę. Meilės sparnai ją nuveda pas turtingą svajonių vyrą Chuaną Migelį.

LNK nuotr./„Meilės sparnai“ pora Maite Perroni ir Williamas Levy
Maite Perroni ir Williamas Levy

Kai gimė Marija, motina, manydama, kad ji mirs, ją atidavė kunigui. O šis ją perduoda  našlaičių prieglaudai. Sulaukusi keturiolikos metų, Marija pabėga iš prieglaudos ir pradeda gyventi gatvėje. Vieną dieną benamė Marija patenka į bėdą ir jai tenka stoti prieš teismą. Iš tikrųjų teisėjas yra jos tėvas, tik jie abu šito nežino.

Marija išteisinama ir ją pasiima globoti Chuanas Migelis. Jis apgyvendina merginą savo namuose. Chuanas Migelis – našlys. Jo uošvienei Marija labai nepatinka, jos prastai sutaria. Kad išvengtų nemalonumų, Chuanas Migelis merginai randa naujus namus – pas teisėją Patrisijų Velardę ir jo žmoną Sesiliją, kurie pasirodo besą Marijos tėvai. Jie yra priglaudę ir Estefaniją, suktą merginą, kuri sakosi esanti jų kadaise palikta duktė.

Chuanas Migelis ir Marija vienas kitą pamilsta ir susituokia. Deja, kitą rytą Marija sužino baisią Chuano Migelio praeities paslaptį  ir pabėga. Kur toliau Mariją nuves meilės sparnai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius