-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per rekordinį pasimatymą Radži į akį krito Zina

22 metų vieno prekybos tinklo sandėlio prekių tikrintoja Zina – naujas Radži susižavėjimų objektas. Per rekordinį pasimatymą žavingasis dainininkas iš pusės šimto merginų išsirinko šviesiaplaukę lentvarietę Zinaidą, kurią dabar švelniai vadina Zina. Jausmai dar labiau įsiliepsnojo, kai Zina jam padarė masažą.
Radži ir Zinaida
Radži ir Zinaida / Irmanto Sidaravičiaus/Respublika nuotr.

„Zina – įdomus žmogus, savita, tvirto būdo – su charakteriu, be to, jos gražus chalatas ir švelnios rankos“, – po masažo šypsojosi dainininkas.

„Dar mažai bendravome, bet Radži – netoli mano vyro idealo. Man jis patinka kaip žmogus“, – sakė moteris, šiuo metu neturinti draugo ir auginanti 2 metų dukrelę.

Radži su Zina susipažino per rekordinį pasimatymą, kuris buvo viena iš LNK šv.Valentino akcijos „Gera būti dviese“ dalių. Iš viso šeštadienį Trakuose susipažino beveik šimtas vaikinų ir merginų. Antros pusės žaidime ieškojo ir dainininkas Radži.

Didysis pasimatymas truko visą dieną. Visi dalyviai tarpusavyje turėjo po dvi minutes trunkantį pasimatymą. Iš viso buvo suteikta neeilinė galimybė susitikti net su 45 priešingos lyties atstovais. Merginos viliojo vaikinus, vaikinai – merginas, kol pasimatymo maratono pabaigoje turėjo parašyti trijų labiausiai patikusių vardus. Taip buvo atrinktos septynios poros, kurios visam romantiškam savaitgaliui buvo paliktos vandens pramogų centre ir viešbutyje „Trasalis“ dar labiau susipažinti iki didžiojo akcijos „Gera būti dviese“ finalo.

Finale LNK studijoje dėl pagrindinio prizo – automobilio – susirungs keturiolika porų. Septynios, ką tik iškeptos per rekordinį pasimatymą, ir dar septynios, sudarytos iš laiko patikrintų porų. Į žaidimą vienišiai ir poros, „Aroma“ kavos ir „Schogetten“ šokoladų mėgėjai, registravosi internete.

Per finalinį žaidimą penktadienį keturiolika porų atliks užduotis – ruoš šokoladinius meilės desertus, šoks, prisipažins meilę ir bandys prisijaukinti laimės paukštę – tuomet ir paaiškės karščiausia vakaro pora, laimėsianti automobilį „Škoda Fabia“.

Renginį ves geidžiamiausia šių dienų nuotaka Goda Sabutytė ir elegantiškasis moterų numylėtinis Rolandas Vilkončius.

„Gera būti dviese“ finale dainuos Inga Jankauskaitė ir „Žvaigždžių duetų“ vyrai, Leo ir Evelina Anusauskaitė, „69 danguje“ ir Stano, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Sasha Son ir Baiba, E.Bavikinas ir Merūnas, Mantas, „Fuego“.

„Gera būti dviese“ – penktadienį 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius