Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petras Daunys ir Marija Grabštaitė – nauja pora: romantiškai atostogavo Kenijoje

Pramogų pasaulyje – nauja pora. „X Faktoriaus“ ir „Eurovizijos“ atrankos dalyvė Marija Grabštaitė (24) šiltus jausmus puoselėja dainininkui, radijo laidų vedėjui Petrui Dainiui (26).
Petras Daunys ir Marija Grabštaitė
Petras Daunys ir Marija Grabštaitė / Asmeninio albumo nuotr.

15min žiniomis, Petras ir Marija artimai bendrauja jau kelis mėnesius. Tačiau nei vienas, nei kitas kol kas apie tai viešai kalbėti nenori.

Nors savo santykių statusą įvardyti jie vengia, tačiau jų nuotraukos kalba pačios už save. Praėjusias dvi savaites Marija ir Petras viešėjo Kenijoje, kur vienu du džiaugėsi egzotiškomis atostogomis. Jų metu pora dalinosi žaviomis akimirkomis iš pasivažinėjimo safaryje, maudynių jūroje ar viešbučio baseine. Tarp jų – ir nuotrauka, kurioje bučiuojasi.

O štai ketvirtadienį, kai buvo paskutinė poros diena Afrikoje, Petras po jaukiu kadru prie grotažymių rašė: „Myliu ją iki mėnulio ir atgal.“

Simba&Malaika ❤️ #kenya #mombasa #loveher #tothemoonandback

A post shared by Petras Daunys (@petrasdaunys) on

Tą patį vakarą Marija Grabštaitė į instagramą įkėlė paskutinės vakarienės nuotrauka – čia susikibę už rankų jie smagiai leido laiką ant jūros kranto. #couplegoals (liet. – santykių tikslai), – rašė atlikėja.

Daugelį akimirkų lydėjo gerbėjų klausimai, ar tik kartu atostogaujantys dainininkai nebus pora. Visgi tiek Marija, tiek Petras nuo atsakymo išsisukinėjo.

Daugiau kelionės akimirkų žiūrėkite galerijoje:

Pirmąkart socialiniuose tinkluose Marija ir Petras kartu pasirodė kovo pabaigoje, kai pasidalijo kadru iš Klaipėdos. Prie marių pozavę atlikėjai jau tada buvo apipilti ne tik klausimais, bet ir komplimentais, kad būtų puiki pora.

????

A post shared by Petras Daunys (@petrasdaunys) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius