Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Petras Gražulis pirmąkart pamatė dukrą: Birutė Navickaitė atsiprašymo taip ir neišgirdo

Jau tris mėnesius netylanti istorija apie Petrą Gražulį ir su juo dukros susilaukusią Birutę Navickaitę, panašu, krypsta link pabaigos. Bent jau to nori nuo viešumo labai pavargusi palangiškė. Praėjusį penktadienį Seimo narys galiausiai nuvyko susitikti su ja ir savo vaiku: „Jis pasielgė teisingai“, – sako Birutė.
Petras Gražulis, Birutė Navickaitė
Petras Gražulis, Birutė Navickaitė / TV3 nuotr.

Praėjusį penktadienį TV3 laidos „Prieš srovę“ komanda įkalbėjo Petrą Gražulį galiausiai nuvažiuoti į Palangą aplankyti Birutės Navickaitės ir net metų neturinčios dukros.

Tiesa, iš pradžių politikas dar kurį laiką klaidžiojo po Palangoje esančią Basanavičiaus gatvę – negalėdamas sutramdyti šypsenos tikino, kad neatsimena, kuris žuvies kioskas priklauso Birutei.

„Klausyk, vis tiek tu esi mano vaiko mama. Tos problemos eskalavimas tikrai atsilieps dukrytei. Tai aš noriu atsiprašyti tavęs už tai, kad įžeidžiau, ką ne taip pasakiau. Įteikiu šias gėles ir linkiu tau laimės, sėkmės gyvenime, kad susirastum žmogų, vertą tavęs, ir būtum laiminga“, – ištiesdamas rožių puokštę prieš kameras tepasakė P.Gražulis.

TV3 nuotr./Petras Gražulis, Birutė Navickaitė
TV3 nuotr./Petras Gražulis, Birutė Navickaitė

Vėliau B.Navickaitės paprašęs jos namų adreso, politikas atvyko pirmą kartą pasimatyti su savo dukra. Pats atsidaręs duris, jis į kambarį žengė net nenusiavęs batų ir įteikė mergaitei žaislą. „Mažyte, labas“, – pasakė jis.

15min susisiekus su Birute ir paklausus, ar patikėjo Petro atsiprašymu, ji ėmė juoktis: „Nejuokaukite... Aš tiesą sakant net negirdėjau atsiprašymo. Situacija atrodė maždaug taip: „Tu mano vaiko mama, imk gėles.“ Nei aš atleidau, nei neatleidau. Tegul viskas teka pasroviui ir tiek.“

Visgi toks Petro Gražulio vizitas, kartu į kompaniją pasikvietus žurnalistus ir operatorius, moteriai nepatiko, pasirodė dirbtinas.

„Man tai buvo panašu į bandymą pasireklamuoti mergaitės vardu. Bet kadangi visas šis konfliktas užvirė viešai, tai per daug nenustebau, kad ir tas aplankymas buvo viešas. Visgi manau, kad jis pasielgė teisingai, bet galėjo tai padaryti be kamerų“, – svarstė Birutė Navickaitė.

Kita vertus, Birutė sako, džiaugiasi bent dėl to, kad politikas pagaliau ryžosi pamatyti jųdviejų dukrą.

„Aš nenoriu daugiau su juo bartis, aš noriu, kad visa tai baigtųsi. Tiesą sakant, nesitikėjau, kad viskas taip įsisiūbuos... Čia galo krašto nėra. Aš nelabai norėčiau kažką daugiau komentuoti, jau pavargau nuo visko“, – kalbėjo B.Navickaitė.

Savo jausmus ketinu nuryti dėl vaiko, nors atleidimo iš mano pusės tikrai niekada nebus

„Svarbiausia, kad jis aplankė mergaitę. Jei jis norės ir toliau ją lankyti – tegul, aš jam nedraudžiu. Savo pyktį galiu nuryti dėl vaiko, nors atleidimo iš mano pusės tikrai niekada nebus“, – pridūrė ji.

Pasak Birutės, susitikimo metu, bent jau prieš kameras, Petras pasižadėjo daugiau dukros neignoruoti ir ją lankyti.

„Aš niekada jam to nedraudžiau... Nereikėjo to viešo apsilankymo, kad jis tai galėtų daryti. Tai nebuvo būtina“, – tikino ji.

Buvo susitikę ir be kamerų: sutarė dėl alimentų ir mergaitės pavardės

B.Navickaitė pasakojo, kad tą patį vakarą jiedu praleidoje vienoje kavinėje.

„Ten buvome labai trumpai. Tiesiog persimetėme keletą žodžių dėl dokumentų sutvarkymo ir tiek. Susitarėme dėl alimentų, taip pat sutarėme, kad paliksime mergaitei mano pavardę.

Kitą dieną be kamerų lankėsi ir pas mergaitę, su ja elgėsi gražiai – panešiojo, pasupavo. Atrodė labiau atsipalaidavęs nei pirmą kartą pamatęs dukrytę“, – 15min sakė B.Navickaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: B.Navickaitė atsikirto P.Gražuliui dėl kaltinimų pralošus namus: „Jis meluoja visai Lietuvai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius