Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

P.Gražulis prisipažino su palangiške susilaukęs vaiko, moteris sako patyrusi spaudimą dėl aborto

Ketvirtadienį pasirodžius informacijai apie penktą, nesantuokinį, Petro Gražulio vaiką, kurį balandį pagimdė palangiškė mergina, „Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Seime nutarė prisipažinti – visa tai yra tiesa, o jis vaiką žada išlaikyti.
Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis
Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis / KK2 stop kadras, 15min nuotr.

„Taip, įvyko gyvenime tai, kas įvyko, atsakomybę prisiimu. Prieš gimdymą daviau 2000 eurų, po gimdymo daviau 3000 eurų. Taip, palaikau, finansiškai rėmiau ir remsiu, – BNS sakė P.Gražulis. – Aš pripažįstu, kad gyvenime yra klaida, tegu man atleidžia Dievas, žmonės, ji (dukros motina – red.). O dukrai aš jau paaukojau, daviau 5 tūkst. eurų, ateityje aš irgi neatsisakau tos pagalbos“.

Petras Gražulis su buvusia žmona Raminta turi keturis vaikus.

Anot jo, trumpalaikiai santykiai su mergina vyko praėjusią vasarą, Palangoje – su ja politikas susipažino Basanavičiaus gatvėje. Politikas sako, kad apie tai, jog laukiasi jo vaiko, moteris pranešė po pirmojo susitikimo.

„Kyla visokių minčių, yra visokių tų moterų. Jeigu ji nori mane tokiu būdu prisirišti, tai tikrai to nebus. Pasakiau: augink, padėsiu. Ji vis tiek ėmė priekaištauti. Sakiau, jei tau sunku užauginti vaiką, atiduok man, užauginsiu, mylėsiu, ji ir su tuo nesutiko. Dabar beliko, be abejonės, ją remti, tą darau. Vaiką myliu ir mylėsiu“, – kalbėjo parlamentaras.

Video kadras/Birutė Navickaitė
Video kadras/Birutė Navickaitė

Patyrė spaudimą dėl aborto

Kaip skelbiama ketvirtadienio LNK televizijos laidos KK2 anonse, palangiškė Birutė Navickaitė tvirtina, kad P. Gražulio dukros susilaukė balandžio 8-ąją.

Kaip 15min jau rašė, palangiškė teigia, kad P.Gražulis ją iki septintojo nėštumo mėnesio ragino pasidaryti abortą. Parlamentaras neneigė, kad tokių susirašinėjimų galėjo būti.

„Asmeniškai tikrai nepalaikau, nepasisakau už abortą(...), gal tų žinučių tūkstantis buvo, ji norėjo, kad būčiau su ja... taip, gal emociškai kažką ir pasakiau, aš to neneigiu. Aš ir dabar pasisakau prieš abortus, bet, žinote, emocijos, pasakytos buvo emocijos. Kaip žmogus, ir dabar manau, kad abortas yra nepateisinama priemonė“, – aiškino P.Gražulis.

Siūlė merginai išvykti į užsienį

Pati B.Navickaitė BNS pripažįsta sulaukusi finansinės P. Gražulio paramos, bet už tai sako turėjusi iškęsti jo pažeminimus, spaudimą darytis abortą.

„Taip, jis pinigų skyrė, bet su baisiais koliojimais, keiksmažodžiais. Jam galiausiai parašiau – tu duodi pinigų, ir įsivaizduoji, kad tu galėsi kolioti mano mergaitę? Nes jis mergaitę išvadino baisia“, – pasakojo mergina.

Jis sakė, kad vaiką užaugins jo dukra Marija. Aš kreipiausi į Mariją, ji sakė – man to tikrai nereikia. Bet ši moteris yra ne prie ko, – sakė B.Navickaitė.

B.Navickaitė tvirtino, kad su P. Gražuliu susitikinėjo praėjusią vasarą ir rudenį, iki penktojo nėštumo mėnesio – anot jos, P.Gražulis nenorėjo, jog ši istorija iškiltų į viešumą, netgi svarstė, jog jai reikėtų išvykti į užsienį. Ji pati sako, kad nebūtų siekusi viešumo, jei nebūtų sulaukusi psichologinio smurto, raginimo pasidaryti abortą.

„Pykdavomės, taikydavomės, vėl pykdavomės, taikydavomės. Paskui liko tik piktumas. Iš pradžių sakė, kad reikėtų darytis abortą, paskui labai daug kartų kartojo – sakiau negimdyti, sakiau negimdyti. Neragino darytis, bet po septintojo mėnesio tiesiog daug kalbėjo apie abortą. Kaip man jaustis nėščiai? Vaikutis pilve, o jis taip kalba“, – BNS pasakojo mergina.

„Jis sakė, kad užaugins vaiką jo dukra Marija. Aš kreipiausi į Mariją, ji sakė – man to tikrai nereikia. Bet ši moteris yra ne prie ko, jis ją tiesiog man pakišo, kad jai parašyčiau“, – teigė B.Navickaitė.

Kaip Birutė Navickaitė susipažino su Petru Gražuliu Palangoje, ir kaip klostėsi jųdviejų santykiai, skaitykite čia: Palangiškė Birutė tikina – jos vaiko tėvas yra P.Gražulis: Seimo narys pasiruošęs DNR tyrimui

15min nuotr ir video kadras/Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė
15min nuotr ir video kadras/Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius