-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pharrellu Williamsu mokykloje merginos nesidomėjo

Populiarusis 36-erių dainininkas ir muzikos prodiuseris Pharellas Williamsas mokyklos laikais nebuvo nė viename pasimatyme.
Pharrellas Williamsas neišgyvena dėl to, kad mokykloje juo nesidomėjo merginos. Šiandien vyrukas - vienas populiariausių ryškiausių pop scenos žvaigždžių prodiuserių.
Pharrellas Williamsas neišgyvena dėl to, kad mokykloje juo nesidomėjo merginos. Šiandien vyrukas - vienas populiariausių ryškiausių pop scenos žvaigždžių prodiuserių. / „Scanpix“ nuotr.

Interneto tinklalapis europeanhitradio.lt skelbia, kad merginos mokykloje muzikantu visiškai nesidomėjo. Dabar prodiuseris ir dainininkas, prisimindamas tuos laikus, sakė: „Kai mokiausi vidurinėje mokykloje, neturėjau pasisekimo tarp merginų, nes nebuvau sportininkas.“

Kaip sakoma, nėra to blogo... Nevaikščiodamas į pasimatymus su merginomis, Ph.Williamsas labai anksti pradėjo domėtis muzika. Pasak tinklalapio europeanhitradio.lt, dabar garsenybė yra vienas sėkmingiausių ryškiausių pasaulio žvaigždžių prodiuserių. Šiuo metu jis dirba su naujuoju Shakiros albumu, kuria dainas Usheriui bei Rihannai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius