-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikantiškai aktualias naujienas TV3 šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž.Siaurusaitis ir S.Daukšaitė

Kiekvieną savaitę politiniame, ekonominiame ir pramogų pasaulyje nutinka begalė probloškiančių ir pikantiškų naujienų. Tai, ką politikai dažniausiai stengiasi nuslėpti, ir kuo Lietuvos žvaigždūnai mielai nori pasidalinti, nuo kovo 16 dienos garsiai praneš TV3 naujos laidos „Žiūrim, ką turim“ vedėjai – lietuviško serialo „Svetimi“ žiūrovų pamėgta aktorė Sandra Daukšaitė ir intrigoms neabejingas Džiugas Siaurusaitis.
Sandra Daukšaitė
Sandra Daukšaitė / TV3 nuotr.

Antradienio vakarais 20.30 val. TV3 žiūrovų lauks nematyti, bet trokštami reportažai iš lankomiausių renginių užkulisių, karščiausių politinių skandalų, žinomiausių šalies žvaigždžių gyvenimo. 

„Jau kitą savaitę jūsų lauks išnarstyti ir įvairiapusiškai pristatyti naujausi pasakojimai, apie ką patyliukais kalba visa šalis, bei šokiruojantys gandai, kurie bus patvirtinti arba paneigti. Patyrę ir landūs laidos reporteriai, pažįstantys žymiausias šalies garsenybes, politikus bei sportininkus, kiekvieną savaitę sužinos, nufilmuos ir žiūrovams parodys tai, ką užfiksuoti gali tik atkakliausi šalies žurnalistai“, – sako TV3 informacinės laidos „Žiūrim, ką turim“ prodiuseris Kristupas Krivickas.

Laidos vedėjai ne tik kas savaitę pateiks išskirtinius pasakojimus apie žvaigždžių gyvenimo būdą, kasdienybę bei netikėtus nuotykius, bet ir imsis gandų gvildenimo amato.

„Gerai ir prasmingai praleistas laikas prie televizoriaus – tokia bus mano pagrindinė užduotis. Kartu su Sandra žiūrovams pateiksime tik naujausius, aktualiausius reportažus iš visų gyvenimo sričių, tačiau darysime tai linksmai ir žaismingai, kad prieš laidą nekantraujant reiktų vis kartoti – na, žiūrim, ką turim šį kartą“, – sako Džiugas.

„Atėjo laikas parodyti, kaip iš tikrųjų atrodo aktualiausi įvykiai Lietuvoje bei seniai sklandantys, bet iki galo nepasitvirtinantys mitai. Ar tokių dar liko šalyje, sužinosite jau visai netrukus. Pavyzdžiui, aš stengsiuos patvirtinti gražios ir protingos merginos derinį“, – naujo amplua starto su nekantrumu laukia Džiugui asistuosianti Sandra.

Pikantiškos naujienos, kurių su nekantrumu lauksite „Žiūrim, ką turim“ laidoje, prasidės ateinantį antradienį, kovo 16 dieną, 20.30 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius