Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmą kartą Askoto žirgų lenktynėse dalyvavusi Asta Valentaitė: „Buvau pastebėta“

Prestižinės Karališkosios Askoto žirgų lenktynės – vienas labiausiai laukiamų renginių Didžiojoje Britanijoje. Čia kasmet susirenka ne tik daugybė turtingų britų, į šventę atvyksta ir svečiai iš užsienio šalių. Šiemet lenktynių nusprendė nepraleisti ir Asta Valentaitė.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmą kartą čia apsilankiusi stilistė atrodė stulbinamai, o ir pati sako – būtinai čia sugrįš dar ne kartą. „Labai patiko, tikrai įdomi patirtis. Tikrai norėčiau čia dar kartą apsilankyti“, – 15min kalbėjo A.Valentaitė.

Kaip pati sako, liko sužavėta tiek pačiomis lenktynėmis, tiek puošniai atrodančiais žmonėmis, tiek skaniu, kokybišku restoranų maistu. „Publika labai inteligentiška, žmonės – malonūs. O lenktynės – išties labai azartiškos, įtraukia“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė

Tiesa, Asta prasitarė keletą laimėtojų net atspėjusi. Lažybose dalyvavusią ir favoritus atspėjusią lietuvę čia aplankė debiutanto sėkmė – Astai net pavyko laimėti simbolinę pinigų sumą.

A.Valentaitė Askoto lenktynėse ne vieną nustebino savo stulbinančiu įvaizdžiu. Renginiui ji pasirinko dailią baltą dizainerio Roland'o Mouret suknelę, prie jos priderino Philipo Treacy kurtą skrybėlaitę, „Christian Louboutin“ batelius.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė

Komplimentų ji sulaukė net iš pačių kūrėjų – įsidėjęs A.Valentaitės nuotrauką į savo „Instagram“ paskyrą Philipas Treacy pasidžiaugė savo kurtu darbu ir gyrė Astos stilių.

Tradiciškai Askoto žirgų lenktynėse laikomasi griežto aprangos kodo siekiant išlaikyti aukštą renginio klasę – vyrai rengiasi smokingais ar kostiumais, damos – elegantiškomis suknelėmis ar kostiumėliais, įvaizdį užbaigdamos skrybėlaitėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Damų diena Askoto žirgų lenktynėse: elegancijos šventėje kai kurios pamiršo geras manieras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius