-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą sportiniu bolidu pavėžinta Jurga Anusauskienė: „Buvo tas retas atvejis, kai tikrai pritrūkau žodžių“

Fotomenininkė ir renginių organizatorė Jurga Anusauskienė visuomet pasiryžusi išbandyti ką nors naujo. O jei dar pramoga ekstremali – jos niekas nesulaikys. Štai sekmadienio popietę moteris pirmą kartą gyvenime galėjo patirti, koks jausmas yra sėdėti sportiniame lenktynių bolide.
Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė / Jurgos Anusauskienės nuotr.

„Aquilla CR1“ bolidu Kačerginėje ją pavėžino „1000 kilometrų“ lenktynių dalyvis, „BarBar'a – Bauer racing“ komandos narys, žiedinių lenktynių meistras Ramūnas Čapkauskas. Dieną prieš tai, tuo pačiu sportiniu automobiliu po Klaipėdą jo kolega Deividas Jocius pravežė dainininką Egidijų Dragūną-Selą.

Emocijų audra ir adrenalinas

„Sekmadienio rytas prasidėjo ramiai su kavos puodeliu, tad tikrai nenujaučiau emocijų audros, kurią teko išgyventi vos už kelių valandų. Gavusi pasiūlymą iš lenktynininko D.Jociaus asmeniškai susipažinti su vienu „1000 kilometrų“ lenktynių Palangoje favoritu, komandos „Algirdai” bolidu „Aquila CR1 S65“, jau už pusvalandžio švilpiau link Kačerginės“, – daug emocijų atnešusią dieną prisiminė Jurga.

Jurgos Anusauskienės nuotr./Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė

„Atvežus bolidą, jo grožis tikrai sukėlė žavesį, bet tai buvo nulis, palyginus su emocijomis, kuomet gavau pasiūlymą... juo pravažiuoti. Tai buvo pirmas kartas mano gyvenime, kai įlipau į sportinį automobilį. Ir dar tokį! Tobulos linijos, viskas išbaigta taip, kad norisi ne liesti, o glostyti. Ramūnas žvilgterėjo į mane, mirktelėjo ir pasakė: „Tik jei ką, negriebk už rankos...”, – emocijų proveržį prisiminė J.Anusauskienė ir tikino, kad užvedus variklį, jos širdis virpėjo ne mažiau nei aplink automobilį tvyranti energija.

„Pojūčio, kai ėmėme skrieti trasa, negalėčiau prilyginti niekam... Kai išvažiavome iš trasos, sustojome ir komanda paklausė „kaip?“, buvo tas retas atvejis, kai tikrai pritrūkau žodžių. Emocijų koncentratas toks, tarsi, jei sugalvotum vietoj porcijos sriubos tiesiog į burną įsidėti sultinio kubelį“, – prisipažino Jurga.

Jurgos Anusauskienės nuotr./Jurga Anusauskienė
Jurgos Anusauskienės nuotr./Jurga Anusauskienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius