Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmą kartą televizijoje – vyro moteriai ieško... jos buvęs sutuoktinis!

Ką daro išsiskyrusi moteris, norinti rasti sau tinkamą vyrą? Manote, puošiasi ir eina į naktinį klubą arba laukia, kol likimas išties pagalbos ranką? Neatspėjote! „Būk mano meile!“ pirmadienio laidoje išvysite tai, ko dar tikrai nesate matę – moterį į LNK pažinčių laidą atlydėjo ne kas kitas, o jos...buvęs sutuoktinis!
Kadras iš laidos „Būk mano meile!“
Kadras iš laidos „Būk mano meile!“. / LNK nuotr.

Bet tai dar ne viskas – drąsus vyriškis pasakoja, kad jau nebegyvena ir su antrąja mylimąja, kurią, beje, taip pat mielai atlydėtų į „Būk mano meile!“.

„Kas kitas, jei ne aš – vyras, gyvenęs su šiomis nuostabiomis damomis, galiu žinoti, kokio vyro joms reikia!“ – tvirtina piršliu tapęs buvęs sutuoktinis.

Ar išdrįs svajonių jaunikis – išvaizdus ir turtingas nekilnojamojo turto agentūros savininkas atverti širdį moteriai, į laidą atlydėtą buvusio vyro? O gal jo jausmus pažadins kitos dvi nuotakos? Meilės kelius ir klystkelius pamatysite pirmadienį, rimtų pažinčių laidoje „Būk mano meile!“, pirmadienį 17.40 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius