-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Jazzu diena po akių operacijos: „Tai – vienas geriausių priimtų sprendimų gyvenime“

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu šeštadienio rytą tryško laime. Nuo mokyklos laikų akinius ir kontaktinius lęšius nešiojusi dainininkė nuo šiol galės visa tai mesti į šiukšlių dėžę.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Luko Balandžio nuotr.

Penktadienį vienoje Vilniaus klinikų merginai buvo atlikta korekcinė akių operacija. Dar prieš šią operaciją Jazzu (24)  prisipažino, kad kontaktinių lęšių nešiojimas kelia nemažai problemų.

„Aš labai daug skraidau. Ir, pavyzdžiui, skaitydama knygą lėktuve užmiegu, o atsibundu su perštinčiomis akimis. Pastaruoju metu viską dar labiau apsunkino pavasarinė akių alergija, kuomet akys visiškai netoleruoja kontaktinių lęšių. Taip pat akys su kontaktiniais lęšiais labai jautriai reaguoja į kosmetiką, stiprią šviesą, dulkes, dūmus, ko, dirbant mano darbą, į valias“, – sakė mergina.

Tačiau nuo šiol tokie nepatogumai iš Jazzu gyvenimo išnyks. Apie tai ji informavo ir savo gerbėjus bei draugus socialiniame tinkle „Facebook“.

„Dalinuosi laime. Uraaaaaaa!!!!! Šiandien atsikėliau, o ranka refleksiškai ieško kontaktinių lęšių dėklo ir staiga suprantu, kad man jų nebereikia!!!! Kaip nerealu – atsikeli kitą rytą po operacijos ir matai geriau nei prieš tai su akiniais ar kontaktiniais lęšiais. Pagaliau pagaliau... Vienas geriausių priimtų sprendimų gyvenime – akių korekcinė operacija, „atvičiaju“, – negalėjo atsidžiaugti Jazzu.

Kadangi operacija pavyko puikiai, jau šiandien, šeštadienį, atlikėja galės koncertuoti Druskininkuose. Visai neseniai korekcinę akių operaciją atliko ir TV laidų vedėja bei dainininkė Natalija Bunkė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius