-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Pauliaus Ambrazevičiaus tatuiruotė – Aurelianas Buendija iš „Šimto metų vienatvės“

Vienas iš „Humoro klubo“ įkūrėjų, „stand-up“ komikas Paulius Ambrazevičius džiaugiasi nauja tatuiruote. Nors piešinys ant kūno dar tik pirmas, humoristas nesismulkino – ranką išsitatuiravo iki pat alkūnės. „Gal aš maksimalistas?“ – juokėsi P.Ambrazevičius.
Paulius Ambrazevičius ir jo tatuiruotė
Paulius Ambrazevičius ir jo tatuiruotė / 15minlt/Irmanto Gelūno ir asmeninio albumo nuotr.

Kairę komiko ranką papuošė spalvotas literatūrinio herojaus Aureliano Buendijos atvaizdas. Juo P.Ambrazevičius pasipuošė pirmadienio vakarą. Žmonės.lt vaikinas pasakojo, kad pastaruoju metu net keli „Humoro klubo“ komikai „susirgo“ aistra tatuiruotėms – piešiniu ant kūno rūpinasi Mantas Katleris, nauja tatuiruote džiaugiasi Dominykas Klajumas, apie tokią galimybę svarsto ir kiti. 

„Seniai norėjau tatuiruotės, nes man labai gražu. Ypač man patinka vadinamosios „rankovės“, kai ištatuiruota visa ranka. Pats senokai svarsčiau, ką išsitatuiravus. O išsitatuiravau Aurelianą Buendiją iš knygos „Šimtas metų vienatvės“. Man labai patinka ta knyga, įspūdingas yra net pats pirmas sakinys. Jį perskaitęs iškart įsivaizduoju, kaip viskas atrodo“, – Žmonės.lt sakė Paulius.

Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Ambrazevičiaus tatuiruotė
Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Ambrazevičiaus tatuiruotė

Tiesa, idėja tatuiruotis mėgstamo herojaus atvaizdą gimė gana spontaniškai. Pradžioje P.Ambrazevičius norėjo tatuiruotis tik tą pirmąjį knygos sakinį – „Praslinks daug metų, ir pulkininkas Aurelianas Buendija, stovėdamas prieš baudžiamojo būrio šautuvų vamzdžius, vėl prisimins aną tolimą popietę, kai tėvas jį vedėsi pažiūrėti ledo“, – meistrė nebuvo tikra, ar tiek daug teksto atrodys gražiai. Todėl ji pasiūlė piešinio eskizą. „Man labai patiko, todėl iškart ryžausi – neabejojau, kad gražiai atrodys. Ir iš tikrųjų, man jis labai patinka ir labai gražiai atrodo“, – džiaugiasi humoristas. 

Nors tatuiruotė – didelė ir spalvota, ją meistrė nupiešė vos per vieną kartą. „Pati meistrė Monika sakė, kad laikiausi neįtikėtinai gerai. Iš tiesų viskas buvo labai pragmatiška – susiplanavau, kiek turiu laiko, ir norėjau, kad nupieštų kuo daugiau. Dėl to paprašiau, kad pabandytume padaryti iki galo. Meistrė pasiūlė visų pirma nupiešti linijas ir žiūrėti, kaip seksis toliau. Tada po pertraukėlės pratęsėme ir štai, per keturias valandas buvo baigta“, – pasakojo Paulius. 

Komikui malonu girdėti, kai aplinkiniai tatuiruotę giria: „Turiu nemažai pažįstamų, kurie skaitė tą knygą. Jie įvertino labai teigiamai. Kiti, kurie mėgsta tatuiruotes, irgi pagyrė. Daug kas sakė, kad gražu, įspūdinga. Bet svarbiausia, kad man pačiam labai patinka, yra prasminga. Šiandien valydamasis dantis žiūrėjau į ją ir galvojau, kaip man gražu.“

Ar neužsimanys humoristas ir daugiau piešinių ant kūno? „Dar prieš pasidarydamas šitą tatuiruotę galvojau, kad galbūt man norėsis simetrijos, taigi gal ir ant dešinės rankos atsiras kažkas panašaus. Tačiau tegul pirmoji iki galo sugyja, reikia dar priprasti“, – svarsto. 

 „Nepatogaus kino“ archyvo nuotr./Paulius Ambrazevičius
„Nepatogaus kino“ archyvo nuotr./Paulius Ambrazevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius