-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmos atostogos trise: Egipte su šeima poilsiavusi Irūna Puzaraitė nardė ir važinėjosi keturračiais

Kai Lietuvoje nei vasara, nei ruduo saulėtais orais nedžiugina, geriausia išeitis – bent trumpam pabėgti į pietus. Pasidžiaugti šiltais spinduliais nusprendė ir Irūna bei Rokas Čepononiai. Susikrovę lagaminus, jie drauge su visa šeima išskrido į Egiptą – savaitė atostogų prie jūros skambėjo kaip tobulas planas.
Irūnos Puzaraitės atostogos Egipte
Irūnos Puzaraitės atostogos Egipte / Asmeninio albumo nuotr.

Į Šarm aš Šeicho kurortą Irūna keliavo ne tik su vyru Roku, bet ir judviejų pirmagimiu Toru, tai buvo pirmos atostogos, kur jiedu išvyko jau trise. Tiesa, drauge pailsėti keliavo ir Irūnos šeima – mama su vyru bei mažasis brolis.

„Tai buvo mano pogimdyvinės atostogos. Tos, kurių labai reikėjo, labai jų laukiau. Ir nors esu iš tų, kuri labai mėgsta žiemą, dar nėštumo metu man labai norėjosi saulės ir jūros. Norėjosi ir dabar, todėl nesvarstėme ir išvykome į pietus“, – 15min sakė Irūna.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu sūnui išrinko itin retą vardą

Egiptą, kaip atostogų kryptį, pora pasirinko dėl kelių priežasčių. Kaip patys sako – spalio mėnesį daugelyje šalių jau vėsoka, o kelti sparnų į tolimus kraštus jie nenorėjo. Juolab kad tai buvo pirma kelionė, į kurią šeima leidosi su trijų mėnesių sūnumi. Todėl svarbiausia buvo šiltas, vasariškas klimatas ir netolimas skrydis.

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka

„Truputi jaudinomės, nes tai – pirma mūsų kelionė su vaiku. Daugelis bandė atkalbėti, sakė, kad nesaugu, kad aplink siaučia visokie virusai, bakterijos, kad nešvaru. Askriptai manom, kad nesaugu gali būti visur, tačiau tam kad apsidraustume, iškeliavome su pilnu lagaminu vaistų, dezinfekavimo priemonių. Vaistų neprireikė – visa kelionė praėjo labai sklandžiai.

Keliauti su tokio amžiaus vaiku – kaip tik lengviau. Žinoma, nuovargio buvo, tačiau Toras dar nevaikšto, neropoja, yra ramus, nereikalauja perdėto dėmesio“, – tikino Irūna.

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka

Su vaiku ji sako patogiai leidusi laiką ir jau pačiame Egipte. Todėl esą mamoms, kurios svarsto, ar keliauti su kūdikiais, Irūna taria – taip ir tik taip. „Mūsų vaikas puikiai atlaikė visą kelionę, neturėjome jokių rūpesčių“, – sakė ji.

Savaitę poilsiavusi Šarm aš Šeiche šeima sako derinusi pasyvų poilsį su maloniomis pramogomis – Irūna su Roku ir keturračiais pasivažinėjo, ir panardė. Tiesa, Rokas Raudonąją jūrą tyrinėjo 7 metrų gylyje, o Irūna mėgavosi tik paviršiniu nardymu. „Man nerti giliau pasirodė per daug ekstremalu, neišdrįsau“, – kalbėjo garsi dainininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Egipte akimirka

Tai buvo pirma jos viešnagė Egipte, Irūna sako likusi sužavėta šio krašto. „Iš visų šiltų kraštų, kur man teko pabuvoti, Egipte patiko labiausiai. Čia oras labai puikus, radome gerą, tvarkingą viešbutį, maistas skanus, viskas super. Todėl, jei reiktų kartoti kokią nors kelionę – Egiptą kartočiau tikrai“, – sakė ji.

Kol kas dar atostogų nuotaikomis gyvenanti šeima sako jau pasvarstanti ir apie kitas atostogas. Tačiau, kur tiksliai ketina vykti – dar nežino. „Norėtųsi prieš vasarą dar kur apsilankyti, gal į Bulgariją vyksim, gal į Kroatiją, Gran Kanarija viliojančiai skamba. Atostogos su visa šeima – nuostabu“, – 15min mintimis dalijosi Irūna.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seserys Puzaraitės ėmėsi bendro verslo: Ineta kuria modelius, Irūna neria

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius