-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmose „Lietuvos talentų“ atrankose dalyviai mėgdžioja nugalėtoją!

Pirmoji „Lietuvos talentų“ atranka įvyko Raseiniuose. Drąsiausieji dalyviai ne tik žiūrėjo ypatingus pusfinalio atlikėjų pasirodymus, bet ir narsiai lipo ant scenos rodyti savo talentų. Kai kurie dalyviai „Lietuvos talentų“ atrankoje nusprendė dalyvauti spontaniškai, teigiama TV3 pranešime spaudai.
„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas
„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pirmoje atrankoje sulaukėme daug staigmenų. Visi nori pabandyti parodyti tai, ką moka geriausiai. Daug dainininkų, daug šokėjų, daug ir Miko dublerių atsirado. Pasirodo, dantys – dabar labai populiarus muzikos instrumentas“, – pasakoja laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas.

Po atrankų sceną išbandę dalyviai ir susirinkę žiūrovai džiaugėsi jau pamėgtais talentais.

Penkiolika projekto žvaigždžių keisdami vienas kitą lipo į sceną ir atliko projekte jau girdėtus bei naujus savo kūrinius. Broliai „Timohi“ ant scenos kvietė ir koncerto žiūrovus, kuriems už atliktas dainas dovanojo savo kompaktinius diskus.

Šokėjas Virginijus žiūrovams ne tik atliko naują pasirodymą, bet ir išdavė keletą paslapčių.

„Sveiki, raseiniečiai. Prieš devyniolika metų čia gyvenau ir mokiausi vairuoti“, – po riterio meilės šokio susirinkusiems prisipažino poetas, kultūros veikėjas Virginijus.

Šiandien „Lietuvos talentų“ atrankos ir koncertas vyksta Panevėžyje, šeštadienį – Mažeikiuose, o sekmadienį – Šiauliuose. Atrankų į „Lietuvos talentų“ antrojo sezono šou pradžia 15 val., o koncertas ir susipažinimas su ryškiausiais talentais įvyks18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius