Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po 12 valandų trukusių išvaizdos pokyčių Rima Antonovienė – neatpažįstama: „Šeima labai apsidžiaugė“

Ši Motinos diena Rimai Antonovienei buvo ypatinga – įkvepiančius svorio pokyčius neseniai pristačiusi moteris buvo pakviesta tapti išskirtinio iššūkio dalimi. Vis daugiau dėmesio dėl savo pokyčių sulaukianti Rima net 12 valandų mėgavosi grožio procedūromis, jai buvo pakeistas stiliaus įvaizdis, o rezultatas veidrodyje nustebino net ją pačią.
Rimos Antonovienės pokyčiai
Rimos Antonovienės pokyčiai / Asmeninio albumo nuotr.

Rimai buvo atliktas viso kūno limfodrenažinis masažas, veido procedūra demakiažas ir fermentinis šveitimas bei uždėta stangrinanti veido kaukė. Taip pat moteriai buvo nudažyti plaukai, atlikta antakių korekcija ir parinkti trys skirtingi įvaizdžio stiliai pagal Rimos figūros tipą ir jai tinkančias spalvas.

„Geresnės kandidatės šiems pokyčiams nei Rima įsivaizduoti sunku. Mūsų sprendimą pasirinkti Rima lėmė tai, kad pokyčiai vyko per Motinos dieną, o tai puiki progą pamaloninti daugiavaikės šeimos mamą.Taip pat žinome, jog pastaruoju metu labai pasikeitė jos kūno formos, tad nusprendėme prisidėti prie jau pradėtų pokyčių jos gyvenime bei atskleisti jos tikrąjį grožį, manome, kad mums tai puikiai pavyko“, – sakė projekto autoriai.

Organizatorių nuotr./Rima Antonovienė
Organizatorių nuotr./Rima Antonovienė

– Rima, kaip jūsų šeima sureagavo į tai, kad tokią gražią dieną, Mamos dieną, praleidote ne su šeima, o besiruošdama pokyčiams?

– Šeima sureagavo labai gerai, sako, reikia tų pokyčių, bus mama graži, pasipuošusi bent jau. Labai palaikė šią idėją. Tai mano tokie pirmi pokyčiai. Numetusi svorio pas kirpėją buvau tik vieną kartą, o rimčiau plaukus padažyti teko pirmą kartą.

– Ar džiaugiatės rezultatu?

– Darbas atliktas puikiai, visų pirma, noriu padėkoti idėjos iniciatorei Viktorijai iš „Stiliaus klasė“, po to fotografėms Ramutei ir Ingridai, plaukų stilistams Daurai ir Artūrui, visažistei Aistei bei kosmetologei Linai už limfodrenažinį masažą ir veido procedūras.

Rimos Antonovienės pokyčiai – galerijoje:

– Kaip jūs galvojate, kokios įtakos turi moters išvaizda jos gyvenime?

– Niekada negalvojau, kad žmogaus išvaizda daro įtaka aplinkinių nuomonei. Kaip sakoma, „sutinka pagal rūbą, išlydi pagal protą“, bet vis tiek sutinka pagal rūbą, pagal išvaizdą, tad, manau, tai svarbus dalykas.

Ramutės Žilionės ir Ingridos Aksinavičienės nuotr./Rima Antonovienė
Ramutės Žilionės ir Ingridos Aksinavičienės nuotr./Rima Antonovienė

– Kaip galvojate, ar kas nors pasikeis jūsų gyvenime po šių pokyčių?

– Makiažo, aišku, nedarysiu kiekvieną dieną, bet antakius ir plaukus vis tiek stengsiuosi išlaikyti. Dar figūrą reikės tvarkyti ir bus pokyčių daugiau.

Papasakokite, kokie dabar artimiausi jūsų planai?

– Pirmiausia dar laukia dvi plastinės, odos pertekliaus šalinimo operacijos, po to kūno treniravimas ir 2021 metais vyks veteranų kūno varžybos. O rudenį planuoju eiti į kursus ir noriu įsidarbinti apsaugos darbuotoja

Organizatorių nuotr./Rima Antonovienė
Organizatorių nuotr./Rima Antonovienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius