Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po 2 metų į Lietuvą grįžusi Evelina Young – apie santykius su vyru ir išsiilgtus gruzdintus koldūnus

Po dvejų metų pertraukos į Lietuvą grįžusi atlikėja, dainų autorė Evelina Anusauskaitė-Young pasimetė išgirdusi, jog pokalbis numatytas sostinės Bernardinų sode. Per kelerius metus pasikeitė ne tik objektų pavadinimai, miestas, bet ir žmonės jame. „Matau vis daugiau besišypsančių žmonių ir mane tai labai džiugina“, – sako atlikėja, į gimtinę atvykusi trijų savaičių atostogų. Savo antruose namuose – Los Andžele – palikusi sutuoktinį, prodiuserį Adamą, atlikėja išskirtinai 15min pasakojo apie jųdviejų santykius, sėkmės receptą ir gyvenimą, kurio ji nemėgsta vadinti pasaka.
Evelina Anusauskaitė-Young
Evelina Anusauskaitė-Young / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jau penkerius metus Los Andžele gyvenanti E.Anusauskaitė-Young paskutinį kartą Lietuvoje svečiavosi prieš dvejus metus, tačiau, kaip pati sako, tokios gražios, vasariškos Lietuvos ji nematė mažiausiai ketverius. Tad šis apsilankymas neabejotinai kupinas nuostabių emocijų.

„Vaikštau po senamiestį ir nenoriu eiti namo, net miegoti nenoriu (juokiasi). Noriu tik visą laiką būti lauke, lankyti tas vieteles, kurias esu pamilusi nuo vaikystės. Los Andžele tokio rudens nėra, o ir tas lapų kvapas. Jo labiausiai pasiilgau, tačiau to nesupratau, kol nesugrįžau namo“, – kalbėdamasi su 15min pripažįsta dainininkė.

Anksčiau sugrįžti namo trukdė darbai, o ir artimieji pasinaudojo proga apsilankyti JAV. Tad šį kartą, nors ir be sutuoktinio, Evelina Anusauskaitė tikisi aplankyti ne tik mylimiausias vietas, pabūti su brangiais žmonėmis, bet ir surengti svarbią šventę. Lapkričio 1-ąją E.Young švęs savo 29-ą gimtadienį.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young

Los Andželas ją pakeitė

Atlikėja pripažįsta, kad gyvendama Los Andžele kone visą laiką ji skiria savo didžiausiai svajonei – muzikai, tobulėjimui, savo stiliaus paieškoms. Ir nors atrodo, kad šalyje, kur muzikinės svajonės siekia šimtai tūkstančių, pasiekti aukštumų nėra įmanoma, Evelina pabrėžia – svarbiausia kurti tokią muziką, kuria didžiuotųsi.

„Išvykus į Los Andželą vienu dalyku pasidariau laimingesnis žmogus – išmokau neskaičiuoti laiko. Ir čia išmokau neskubėti, gyventi taip, kad jausčiausi laiminga ir teisinga prieš save. Tad ir kurti muzikos, dainų neskubu, nes noriu klausytojams pateikti tokias dainas, kurios labiausiai atspindi mane“, – kalbėdama apie būsimas dainas sako Evelina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young

Atlikėja neslepia, kad būti savimi JAV lengviau ir dėl to, kad čia ji žinoma mažesniam ratui žmonių nei gimtinėje.

„Gyvenau su jausmu, kad esu po padidinamuoju stiklu, o ten išvažiavus aš leidau sau kiekvieną dieną improvizuoti, išbandyti vis kitus muzikinius stilius, nunešti kūrinį prodiuseriui ir pasitarti, ką jis apie tai galvoja. Ir tai mane labai pakeitė“, – sako Evelina.

Ir nors siekti tikslo nėra lengva, Evelina Young žvilgančiomis akimis laukia, kada grįš į Los Andželą. Po atostogų jos laukia darbas studijoje, kur savo vieną iš hitų įrašė ir atlikėja Adele.

„Bendraudama Los Andžele su muzikantais, prodiuseriais girdžiu vieną ir tą pačią žinutę – visiems užtenka tos vietos po saule. Tuo ir stengiuosi vadovautis, nesustoti ir dirbti“, – pripažįsta Evelina.

VISĄ POKALBĮ ŽIŪRĖKITE ČIA:

VIDEO: Po 2 metų į Lietuvą grįžusi Evelina Young – apie atostogas, 29-ą gimtadienį ir gyvenimą, kurio nevadina pasaka

Per ketverius metus – nė vieno konflikto

Evelina pasakoja Lietuvą kartu su sutuoktiniu Adamu planavusi aplankyti ir vasarą, tačiau planus sugriaudavo vis kokie netikėtumai. Pavyzdžiui, penktosios vestuvių metinės.

Atlikėja juokiasi, kad kai gyvenimas lekia taip greitai, spėjusi net pamiršti svarbią datą.

„Nesu iš tų merginų, kurios atsimintų visas datas, jubiliejus. Ir šiemet vyras atėjo į lovą ir pasveikino metinių proga, o aš negalėjau patikėti, kad mes jau penkerius metus esame susituokę. Laikas praskriejo žaibiškai. Pastebėjau, kad nuo 25-erių išvis nespėju nieko susigaudyti, nes dienos lekia labai greitai“, – juokiasi atlikėja.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young

Paklausta, ar per tuos metus jie smarkiai pasikeitė, Evelina pripažįsta, kad kiekvieni metai atnešė vis daugiau brandumo ir stiprumo santykiuose.

„Mes apsišlifavome į labai gerą pusę. Pirmus metus buvo karinių situacijų, nes gyvenimo kartu neturėjome. Tik susipažinome ir iškart išsikrausčiau pas jį gyventi, todėl visą draugystės procesą teko pagreitintai išgyventi“, – prisimena Evelina.

Ir nors buvo visko, ji pripažįsta, kad ketverius metus ji su Adamu neturėjo nė vieno konflikto.

„Esame vienas kitą matę visokiomis aplinkybėmis, tai jei jau nepabėgo, tai ir nebepabėgs. Kai žmogus tave priima visokią, o aš tą iš jo labai stipriai jaučiu, atsiranda labai didelis pasitikėjimas. Tada supranti, kad tau nereikia jaudintis dėl tam tikrų savo poelgių, o ir pačiai sukti galvos, ką jis veikia, su kuo būna“, – atvirauja Evelina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young

Laiko kartu galėtų būti daugiau

Vis dėlto pramogų pasaulyje besisukantys sutuoktiniai pripažįsta, kad džiaugtųsi, jei jų gyvenime atsirastų daugiau laiko būti kartu. Tačiau netrukus priduria – tokiu atveju visai kitaip vertini kiekvieną akimirką su mylimu žmogumi.

„Kadangi neturime grafiko, kad galėtume kartu pradėti darbo dieną ir baigti, laisvo laiko kartu turime ne taip ir daug. Būna, kad Adamas ir mėnesiui išvyksta į kitą miestą dirbti arba man tenka sėdėti studijoje, tad laiko kartu paieškos pas mus nuolat vyksta. Mes vis pasikalbame ir dirbame ties tuo, kad laiko kartu atrastume vis daugiau“, – sako Evelina.

Pora vis pakalba ir apie jųdviejų ateitį, šeimą. Atlikėja juokiasi, kad nuo pat jų vestuvių pradžios sulaukdavusi klausimo, kada gi tie vaikai, tačiau kol kas stengiasi neskubėti.

„Mano ateityje yra bendrų tikslų, kaip ir pas kiekvieną žmogų – užauginti medį, pasistatyti namą, susilaukti vaikų (juokiasi). Tie gražūs norai egzistuoja, bet dabar pagrindinis mano tikslas yra sukurti tokią muziką, kurią pristatydama nuoširdžiai džiaugčiausi, tada koncertuoti Los Andžele, prisistatyti kaip atlikėjai. O visa kita palieku likimui“, – šypsosi Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius