Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po apdovanojimų – linksmybės pratęstuvėse: žinomi žmonės šėlo Operos ir baleto teatre

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos nacionaliniame operos teatre praūžusiuose apdovanojimuose „Žmonės 2020“ išrinkti metų geriausieji, tačiau po rimtosios dalies renginio svečiai namo taip greitai nesiskirstė. Jie atsipalaidavo čia pat, teatro vestibiulyje, surengtose pratęstuvėse.
Gabrielė Martirosian, Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju, Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, Eglė Andreikaitė, Ieva Stasiulevičiūtė
Gabrielė Martirosian, Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju, Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, Eglė Andreikaitė, Ieva Stasiulevičiūtė / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą „Žmonės 2020“ raudonu kilimu žengė būrys apdovanojimams atsakingai pasipuošusių žmonių, tarp kurių – ir ne vienas garsus veidas. Operos ir baleto teatre apdovanoti per pastaruosius metus labiausiai pasižymėję muzikos, kultūros, mokslo, verslo ir sporto atstovai. Laureatams įteiktos specialios statulėlės.

Šie apdovanojimai surengti jau ketvirtą kartą. Po jų visi kviestiniai svečiai šėlo vakarėlyje, kuris vyko Operos ir baleto teatro vestibiulyje.

Pratęstuvių metu ant scenos atlikti dainų žengė daugybė gerai žinomų atlikėjų – improvizuoti kvietė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, jai antrino Monika Liu, taip pat pasirodė Rūta Loop, Justinas Jarutis, Vaidas Baumila su Juste Starinskaite, Vilius ir Violeta Tarasovai, KaYra ir kiti.

Svečiai ne tik šoko, linksminosi, bet ir spėjo aptarti nominacijų laimėtojus, vieni kitų stilių, fotografavosi.

Žiūrėkite pratęstuvių galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius