Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po krūtų operacijos N.Bunkė nuo sekėjų neslepia netobulos išvaizdos: „Mane myli už tai, kad esu tikra“

Mažiau nei prieš savaitę ant operacinio stalo dėl plyšusių krūtų implantų atsigulusi dainininkė Natalija Bunkė tebejaučia po jos likusius skausmus, tačiau nei savo išgyvenimų, nei pooperacinės išvaizdos nuo sekėjų nesiruošia slėpti. Na, o sekėjai, kaip atskleidžia moteris, jos pasirinkimą taip pat vertina puikiai, džiaugiasi drąsa dalytis tikrumu.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė ir Darius Bagdanavičius / Žygimanto Gedvilos, Dariaus Gedvilos nuotr.

„Supratau, kad dvi savaites iš savo dienotvarkės turėsiu išbraukti visus darbus. Žinoma, vis tiek nedidelių darbų turiu, bet pagrindinius esu atidėjusi“, – apie dėl skausmo pasikeitusią dienotvarkę užsimena Natalija.

Kadangi prieš aštuonerius metus atlikėjai jau teko darytis krūtinės operaciją, ji teigia puikiai atsimenanti, ką šios patirtys reiškia.

„Aišku, dabar yra truputį kitaip, man krūtinė yra suformuota iš naujo, sumažinta. Tai normalu, kad skauda ten, kur siūlės. Dabar du mėnesius bus intensyvios priežiūros etapas, kai tikrai turiu labai laikytis režimo, nieko nekilnoti. Tačiau esu pasiruošusi tai padaryti, nes noriu, kad rezultatas būtų geras“, – pripažįsta N.Bunkė ir priduria, jog sudėtingos operacijos kartoti nebesinorėtų.

Natalija Bunkė prieš pat implantų keitimo operaciją:

Panašu, jog implantus išsiėmusi atlikėja didelės krūtinės taip pat nepasiilgsianti. Kaip ji sako, metai prabėgo ir požiūris į apvalumus spėjo pasikeisti.

„Tuo metu, kai prieš 8-erius metus dariausi krūtinės didinimo operaciją, tarsi buvo tokia mada: visos dainuojančios merginos buvo su didele krūtine, kaip ir viskas fainai, viskas gerai. Aš pati buvau labai liekna, tie bumbulai man atrodė gražūs, operaciją pasidaryti norėjau, niekas manęs nevertė. Visgi su metais supratau, kad vertybės yra kitur“, – pripažįsta dainininkė.

Drauge N.Bunkė teigia supratusi, kad didžiulė krūtinė anksčiau darė ją stambesnę, kildavo problemų renkantis sceninį rūbą.

„Be to, aš niekur negalėjau dingti, man tos operacijos reikėjo dėl įvykusių komplikacijų. Bet kokiu atveju, aš turėjau krūtinę šalinti, tai buvo vienintelis būdas“, – apie pasirinkimą kalba moteris.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Natalija Bunkė

Po operacijos nenorėjo apsimetinėti

Visgi, skirtingai nei daugelis žmonių, N.Bunkė apie plastinę operaciją pasirinko kalbėti garsiai, viešai ir atvirai. Ne tik dėl to, jog tokia buvo jos reklamos sutartis su klinika, bet dėl pačios Natalijos įsitikinimų.

„Aš neprivalėjau nieko rodyti, buvau susitarusi dėl pranešimo spaudai, kuris pasirodė tą rytą, kai aš guliausi ant operacinės stalo. Visa kita, ką dariau, buvo mano sprendimas. Iš pradžių galvojau, kad, ai, gal ne visai gražiai atrodau, tos operuotos akys vis tiek tokios žydinčios...“ – prisimena atlikėja.

Tačiau vėliau nuomonę smarkiai pasikeitė. „Paskui pagalvojau: mane myli žmones už tai, kad esu tokia, kokia esu, kad esu tikra, neapsimetinėju. Už tai mane seka, už tai mane myli, už tai moterys man rašo palaikymo žinutes. Tai kodėl man dabar reikia keistis, apsimetinėti, kažko nerodyti, dingti iš instagramo ar įrašuose rodyti ne save, o kitą vaizdą.... Aš per daug savęs tuo neapkroviau ir drąsiai žengiau tą žingsnį“, – kalba N.Bunkė.

Dariaus Gedvilos nuotr./Natalija Bunkė ir Darius Bagdanavičius
Dariaus Gedvilos nuotr./Natalija Bunkė ir Darius Bagdanavičius

Na, gal būtų ir keistoka, jei būtų transliavusi viską iš operacinės, o kitą dieną staiga susigėdijusi ir nebetransliavusi nieko, juokiasi Natalija. Dėl visa ko moteris sekėjų prieš tai dar pasiklaususi, ar jie nori matyti vaizdus iš operacinės.

„Manau, kad žmones šiek tiek šokiravo, bet tokia yra tiesa. Jeigu mes operuojamės, mes turime matyti, turime žinoti, kaip tai atrodo, kuo tai kvepia“, – mano Natalija.

Vietoje šoko reakcijų, ko galbūt bijojo atlikėja, moteris sulaukė didelio žmonių palaikymo. Daugiausia teigiamų komentarų nugulė Natalijos socialiniuose tinkluose.

„Niekas man neparašė, kaip tu čia taip viešini, kaip tu taip kalbi. Atvirkščiai, rašė, kokia šaunuolė, kad tu taip kalbi, kada kalbi apie tiesą, kad rodai, kaip yra, o ne pagražintus vaizdus“, – dalijasi N.Bunkė.

Dariaus Gedvilos nuotr./Natalija Bunkė ir Darius Bagdanavičius
Dariaus Gedvilos nuotr./Natalija Bunkė ir Darius Bagdanavičius

Į atlikėją tuo metu kreipęsi ir didžiulių krūtų savininkės, besidominčios krūtinės mažinimo operacija. Kaip prisimena Natalija, daugiausia jų nešioja natūralų F liemenėlės dydį ir dėl to kenčia.

Moteris taip pat džiaugiasi, kad galėjo atkreipti dėmesį į daugeliui moterų itin svarbią, tačiau kažkodėl tabu tapusią problemą. „Iš tikrųjų, yra labai daug moterų, kurios turi didelę krūtinę, dėl to patiria nugaros skausmus ir t.t. Bent džiugu, kad moterys vis garsiau ir labiau apie tai kalba“, – pokalbį užbaigia pašnekovė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjusi Natalija Bunkė – apie trečią kartą ir būsimą pavardę: „Mūsų vestuvės bus labai netikėtos“

TAIP PAT SKAITYKITE: „Liekam namie su Elena“: Jonas Nainys – apie N.Bunkės žiedo rinkimą ir patarimus, kaip išsaugoti santykius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius