Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pavasario skandalo iš eterio dingusi Regina Jokubauskaitė grįžo į televiziją

Ilgametė LRT televizijos laidų vedėja ir filmų garsintoja Regina Jokubauskaitė (67) po pavasario skandalo su kelių policija ir penkių mėnesių tylos grįžo į TV eterį.
Regina Jokubauskaitė
Regina Jokubauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Asmeninę dramą išgyvenusi ir kelis mėnesius tylos siena atsitvėrusi R.Jokubauskaitė šeštadieniais vėl veda „Sveikinimų koncertą“. Šį savaitgalį bus jau trečioji jos vedama laida.

„Kol Regina gydėsi, ją pavadavo Loreta Sungailienė, o dabar ji jaučiasi geriau, gali dirbti, todėl grįžo“, – Žmonės.lt sakė LRT atstovė spaudai Virginija Bunevičiūtė.

Pasak atstovės, Regina Jokubauskaitė už padarytą klaidą jau sumokėjo. „Ji savo Golgotą jau praėjo. Nesame teismas, ne mums ją bausti. Regina jau ir taip smarkiai atkentėjo – tuo niekas neabejojo. Tačiau ji profesionalė, puikiai išmananti savo darbą“, – sakė V.Bunevičiūtė.

Luko Balandžio nuotr./Regina Jokubauskaitė
Luko Balandžio nuotr./Regina Jokubauskaitė

LRT atstovai įsitikinę, kad pačiai laidos vedėjai tai buvo pamoka, o televizijos žiūrovai turėtų vertinti Reginos, kaip vedėjos profesionalumą. „Jos balsas – vienas geriausių visų laikų balsų televizijoje. Dėl to klausimų nekyla ir nebejojame, kad Regina puikiai susitvarkys su savo darbu“, – sakė V.Bunevičiūtė.

Pasak laidos prodiuserio Sauliaus Basijoko, svarstymų, grįžti Reginai ar ne į eterį – net nebuvo.

„Reginą pavadavusi Loreta turėjo išeiti atostogų. Tikrai nebūtų naudinga grąžinti Regina tik dėl dviejų laidų, todėl priėmėm sprendimą dėl jos sugrįžimo. Regina savo skaistyklą per šį laikotarpį jau perėjo“, – Žmonės.lt komentavo S.Basijokas.

Prodiuseris tvirtino, kad pati Regina labai nori grįžti į televiziją. „Ji nori eiti toliau, į priekį. O atgailą viduje jau atliko. Suteikėme jai antrą šansą“, – kalbėjo S.Basijokas.

Laidos kūrėjai tikina nesulaukę žiūrovų priekaištų dėl R.Jokubauskaitės sugrįžimo. „Regina – profesionalė, o klaidų darome mes visi“, – sakė prodiuseris.

Vairavo neblaivi ir siūlė kyšį

„Sveikinimų koncerto“ vedėja R.Jokubauskaitė į itin nemalonią situaciją pateko šių metų kovo 9-ąją. Ji buvo sulaikyta neblaivi prie vairo, maža to, pareigūnams pasiūlė 500 eurų kyšį. Pati R.Jokubauskaitė tąsyk kalbėjo, kad „įvyko klaiki nesąmonė“.

VIDEO: Regina Jokubauskaitė atvyko į Vilniaus apylinkės teismą
VIDEO: Teisėja Nijolė Žimkienė pakomentavo Reginai Jokubauskaitei paskirtą nuobaudą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius