-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po premjeros Monique atskleidė triukų paslaptį: atlikėja į pagalbą pasitelkė dublerę

Vos prieš vieną dieną Monika Pundziūtė-Monique gerbėjams tvirtai teigė, kad naujo kūrinio „L. A.“ vaizdo klipe demonstruojamus riedučių manevrus atliko ji pati, o ne galimai jai padėjusi dublerė. Vis tik socialiniame tinkle „Instagram“ atlikėja prisipažino, kad kai kuriuos riedučių triukus atliko dublerė Inga.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naują dainą „L. A.“ pristačiusi atlikėja tiesioginių transliacijų metu visiems teigė, kad vaizdo klipe demonstruojamus riedučių triukus atliko ji pati. Vis tik praėjus dienai, Monique gerbėjams prisipažino, kad už triukų slėpėsi 14 metų profesionaliai tuo užsiimanti dublerė Inga.

„Kad ir kaip man patiko vakar dieną būti šaunuole, wow-kaip-tu-taip-greit-išmokai riedutininke. Roma per dieną nepasistato. Filmavimo dieną mes pasitelkėme kino magiją ir Ingos dailiojo čiuožimo sugebėjimus. Ji 14 metų tuo profesionaliai užsiiminėjo, o iš pačiūžų į riedučius įšoko tik prieš pat klipo filmavimą. Ji – tikra šaunuolė, ji nuostabiai šiltas žmogus, ji – mano dublerė šokio žingsneliuose, o aš jos dublerė – performanse vaizdo klipe. Dabar, kad jau paslaptis ir magija atskleista, aš toliau varau mokytis triukų su riedučiais“, – socialiniame tinkle atskleidė atlikėja.

Monique anksčiau pasakojo, kad mintis išleisti ne vieną vasaros singlą kilo būtent per karantino laikotarpį. Vėliau vystant šią idėją gimė trilogijos konceptas, kurį atlikėja įgyvendina pirmą kartą.

„Manau, jog vasara negali apsiriboti viena istorija. Tai dinamiškas, nuotykių pilnas laikotarpis. Tikiu, kad kiekvienoje iš trilogijos dalių klausytojai suras ir savo vasaros epizodą“, – teigė Monique.

Pirmoji trilogijos dalis – „L. A.“ – pasakoja apie vietą pasaulyje, kuri kiekvienam atneša džiaugsmo, ramybės ir puikių akimirkų. Tai metaforiška kelionė į vietą, kurioje visada norėjai atsidurti.

Išleistame dainos vaizdo klipe Monique važinėja su keturračiais riedučiais ir atlieka įvairius triukus. Atlikėja pasakojo, kad tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš šalies.

„Kai sugalvojome šią idėją, viskas atrodė ganėtinai paprasta. Likus kiek daugiau nei savaitei iki klipo filmavimo, pirmą kartą pabandžiau važiuoti riedučiais. Iškart supratau, jog reikės gerokai pasistengti“, – pasakojo žinoma atlikėja.

Klipo filmavimo pristatymas – 15min studijoje:

VIDEO: Monique premjera su riedučiais: pristato ilgai lauktą kūrinį ir ryškų vaizdo klipą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius