Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po pusmečio draugystės Monika Marija kartu su mylimuoju išsitatuiravo dopaminą

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija Paulauskaitė savo 20-ojo gimtadienio dar ilgai nepamirš. Kartu su širdies draugu, šokėju Vladislavu Volkovu (19) jie pasidarė vienodas tatuiruotes – rankas papuošė laimės hormono formulėmis. Ir nors pora draugauja tik pusmetį, abu užtikrinti – reikia gyventi šia diena.
Monika Marija Paulauskaitė su mylimuoju Vladislavu Volkovu
Monika Marija Paulauskaitė su mylimuoju Vladislavu Volkovu / Asmeninio albumo nuotr.

Gegužės 31-ąją gimusi Monika Marija sako nemėgstanti švęsti gimtadienių. 20-tasis – ne išimtis. O kadangi šiais metais su šeima ir draugais sutarė, kad nereikia jokių nereikalingų dovanų, Monika Marija sau įteikė tai, apie ką apie ir seniau pasvajodavo.

Kartu su mylimuoju jie pasidarė vienodas tatuiruotes. Ir ne bet kokias – kartu išsitatuiravo cheminio junginio dopamino formulę. Svarbiausia, dopamino schemą, tokią, kokią ir norėjo, piešė ir dekoravo pati Monika Marija su tatuiruočių meistrės Giedrės Rimšaitės pagalba.

„Pats konceptas į galvą atėjo visai netikėtai, tik iš karto žinojau, kad tokios tatuiruotės niekada nesigailėčiau. Dopaminas yra vadinamas laimės hormonu, jis gaminamas kiekvienąkart, kai žmogus patiria kažką teigiamo. Tai gražus simbolis to, jog dabar darome vienas kitą laimingus, taip pat apskritai – jog svarbiau už viską gyvenime yra būti laimingam“, – 15min pasakojo atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr. /Monikos Marijos ir Vladislavo tatuiruotės
Asmeninio albumo nuotr. /Monikos Marijos ir Vladislavo tatuiruotės

Monika Marija ir Vladislavas šiltus santykius vienas kitam puoselėja nuo šių metų sausio, visgi tik pusmetį besitęsianti draugystė neatbaidė nuo minties meilę paženklinti amžinu prisiminimu.

„Išgirdau visokių atsiliepimų ir daug skirtingų nuomonių, kaip visada – vieniems atrodė nuoširdus ir gražus poelgis, kitiems atrodė „per greitai“. Esu užtikrinta – nėra nieko amžino, o tame nėra nieko gėdingo. Nesvarbu, kiek laiko tu kartu, visi žinome istorijų, kai žmonės išsiskiria ir po 30 metų santuokos, daug svarbiau kaip jie išsiskiria ir kokie prisiminimai lieka. Tad dėl tokių dalykų nekvaršinam sau galvos – dabar turim gražų prisiminimą iš tobulos dienos ir tai tikrai buvo verta įamžinti“, – sako Monika Marija.

Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas
Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė ir Vladislavas Volkovas
Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė
Asmeninio albumo nuotr. /Monika Marija Paulauskaitė

Atlikėja juokiasi, kad daug daugiau jaudulio kėlė pats procesas. Bet netrukus įsitikino – vieną kartą pabandęs, nebegali sustoti. Tad vos po kelių savaičių pasidarė dar vieną tatuiruotę. Ir yra užtikrinta – tai dar ne pabaiga.

„Dopaminas buvo pirmoji mano tatuiruotė, tačiau po poros savaičių, per Vladislavo gimtadienį, vėl kartu apsilankėme pas mūsų draugę Giedrę Rimšaitę ir išpildėme dar porą savo norų. Šįkart ant dešinės rankos pasirašiau NOW (dabar), nes esu tas žmogus, kuris visada viską atidėlioja ar dėl visko abejoja – nuo šiol turiu priminimą, kad imčiausi visko dabar. Taip pat už ausies išsitatuiravau man, ko gero, gražiausią kada matytą trijų simbolių kombinaciją – smuiko rakto, boso rakto ir natos. Ir turiu dar begalę idėjų kitoms tatuiruotėmis“, – juokiasi Marija.

20-asis gimtadienis visam gyvenimui įsimins ir dėl būsimų atostogų. Kadangi Vladislavo ir Monikos gimtadienius skiria kelios savaitės, jie gavo nuostabią dovaną – kartu keliaus į Maljorką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius