Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po skyrybų dramos Sigitas Martinavičius Balyje vedė Editą Rupeikaitę: nuotaka švenčia ne tik vestuves

Kartais tam, kad įsitikintum, jog šalia – tinkamas žmogus, nereikia nei metų. Užtenka pusmečio. Būtent taip nutiko verslininkams Sigitui Martinavičiui (50) ir Editai Rupeikaitei (26). Vos po kelių mėnesių nuo draugystės pradžios jie susižadėjo, o penktadienį iškėlė ir vestuves – Balyje, romantiškai ant jūros kranto ir tik vienu du.
Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Balandžio pabaigoje pradėję bendrauti, lapkritį Sigitas ir Edita jau atšoko ir savo vestuves. Klausimų dėl vienas kito jiems nekilo jau seniai, tad ko gi dar laukti?

„Nemanau, kad mes skubame. Juk ne po mėnesio susižavėjimo tuokiamės, praėjo jau pusmetis, kai intensyviai su visa šeima, vaikais leidžiame laiką, viskas puikiai einasi, todėl toliau norisi gyventi kaip normaliai šeimai“, – 15min tikino S.Martinavičius.

Susipažino internete

Kaip sakoma, kai mažiausiai tikiesi, būtent tada meilė ir ateina. Nors prasidėjus skyryboms su Natalija Martinavičiene Sigitas apie naujus santykius nė minties neturėjo, internete jo dėmesį netikėtai patraukė Edita Rupeikaitė.

„Balandžio pabaigoje parašiau jai feisbuke, kurį laiką pabendravome, tada susitikome. Vienas kitam pradėjome labai patikti ir gana greitai nutarėme, kad jei sutikome širdžiai mielą žmogų, nėra ko laukti ir eksperimentuoti“, – prisiminė S.Martinavičius.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Vyrą greitai papirko Editos paprastumas, natūralumas. „Ji turi aiškią nuomonę ir nebijo jos pasakyti, jei kas nors jai nepatinka. Be jokių intrigų, tiesiai šviesiai. Tai anksčiau galbūt buvo didžiausia problema mano santykiuose, dabar jos nebeturiu“, – prisipažino jis.

Visgi E.Rupeikaitė atvirauja, kad dėl jos dėmesio verslininkui teko pakovoti, taip lengvai ji jam nepasidavė.

„Iš pradžių į jį žiūrėjau atsargiai. Aš apskritai atsargiai žiūriu į vyrus, kurie skiriasi, yra vyresnio amžiaus ir neaišku, ko ieško. Bet Sigitas labai išsiskyrė iš kitų, jis buvo paprastas, niekuo nesigyrė, nevaidino. Tuo aš žaviuosi iki šių dienų. Jis labai atviras, nuoširdus, jautrus. Tarp mūsų yra labai daug panašumų“, – šypsojosi Edita.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Edita Rupeikaitė

Po trijų mėnesių – sužadėtuvės

Pasak Sigito, jųdviejų su Edita santykiuose jis leido viskam plaukti pasroviui. Greitai, bet būdamas tikras tuo, jis panoro jai pasipiršti, o galiausiai ir susituokti.

„Supratęs, kad noriu su ja toliau sieti rimtesnius santykius, kartu gyventi, aš natūraliai jai pasipiršau. O tada kilo mintis, kad išvažiavę į Balį mes čia oficialiai įformintumėme savo santykius. Gal aš esu konservatyvus, bet į šeimą žiūriu labai rimtai“, – šypsojosi S.Martinavičius.

Ant Klaipėdos molo liepos mėnesį sulaukusi prašymo tapti Sigito žmona, Edita sako iš nuostabos net išsižiojusi. „Buvo taip netikėta, kad net nelabai suvokiau, kas ten įvyko, buvau šokiruota... Atsipeikėti prireikė kelių valandų“, – juokėsi ji.

O rugsėjo pradžioje įsimylėjėlių rankas papuošė ir vienodos tatuiruotės su būsimų vestuvių data. „Gal ir skubotai, bet tai tik įrodo mūsų rimtą požiūrį dėl vienas kito“, – sakė Sigitas.

„Facebook“ nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė pasidarė identiškas tatuiruotes
„Facebook“ nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė pasidarė identiškas tatuiruotes

Apie vestuves Lietuvoje net negalvojo

Pora sako, kad apie vestuves Lietuvoje jiems net minties nebuvo. Jiedu norėjo vienas kitam meilę prisiekti kažkur toli, apsupti gamtos ir tik dviese.

„Ieškojome egzotiškos, malonios šalies, kur būtų šilta, kur būtų graži gamta. Be to, Balyje nė vienas iš mūsų dar nėra buvę“, – pasakojo Sigitas Martinavičius.

Savo šventės organizavimą Sigitas ir Edita patikėjo vietos vestuvių planuotojams, todėl poros pečių neužgulė jokie rūpesčiai. Jiems tereikėjo atvykti ir vienas kitam prisiekti amžiną meilę.

„Jūros krantas, geras viešbutis, viskas miela, malonu, gražu“, – šypsojosi apie šventės vietą pasakodamas jaunikis.

„Tokių nuoširdžių ir taip profesionaliai dirbančių žmonių mažai kur galima rasti. Šventė buvo įspūdinga“, – antrino nuotaka.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Tiesa, iš pradžių jiedu mėgavosi laukine Balio gamta – keturioms dienoms apsistojo džiunglėse, o po to 10-čiai dienų persikėlė į prabangų viešbutį, kur ir vyko ceremonija.

Kostiumą vestuvėms Sigitas išsirinko dar gerokai prieš šventę. Jis čia puošėsi ne tradiciniu juodu kostiumu, o pasirinko burgundišką spalvą.

„Derinausi prie pajūrio“, – šypsojosi jis.

Edita rinkdamasi suknelę taip pat atsižvelgė į vietą, kurioje tuoksis – viename iš salonų nusipirko romantiško stiliaus nuotakos suknelę.

Lapkričio 16-ąją vykusios vestuvės buvo ne vienintelė proga švęsti – šią dieną buvo ir Editos 26-asis gimtadienis. „Aš esu praktiškas žmogus – šią dieną tuokėmės, kad nepamirščiau vestuvių dienos ir gimtadienio“, – juokdamasis sakė Sigitas.

„Ir kad dovanų mažiau reikėtų pirkti“, – antrino besijuokianti Edita, po ceremonijos tapusi Martinavičiene.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Tiesa, nors laikas, praleistas Balio saloje, buvo kaip tikras medaus mėnuo, Sigitas su Edita kiek vėliau leisis į dar vieną.

„Po Kalėdų išvyksime į Panamą. Ši kryptis lietuviams nauja, dar neišnaršyta, tai važiuojame apžiūrėti“, – sakė S.Martinavičius.

Sigitui ši santuoka – jau trečioji. Iš pirmosios santuokos jis turi dvi dukras, iš antrosios – sūnų ir dukrą. Editai šios vestuvės buvo antrosios. Iš ankstesnių santykių ji turi du vaikus.

Nors jųdviejų šeima jau ir taip atrodo didelė – kartu su jais gyvena du verslininkės vaikai, ką tik naujai iškepti jaunavedžiai jau svajoja susilaukti ir bendrų atžalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius