-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po septynerių metų į eterį grįžtančios laidos „VRS kamera“ vedėjas Dainius Martinaitis žada „išdurti“ ir žvaigždes

Nuo rudens BTV televizijos žiūrovai vitamino C gaus su kaupu. Po septynerių metų pertraukos į televizijos ekranus grįžta situacijų laida „VRS kamera”. Prie laidos vedėjo vairo stoja ne kas kitas, o legendinis jos vedėjas Dainius Martinaitis.
Dainius Martinaitis
Dainius Martinaitis / Luko Balandžio nuotr.

Nors kol kas su televizija pasirašyta tik trijų mėnesių sutartis, Dainius džiaugiasi galėdamas grįžti į TV ekraną būtent su šia laida. „Tai man yra žiauriai mielas projektas, juk jame praleidau 10 metų. Tai yra klasikinis laidos formatas, kuris, su pertraukomis, gali trukti amžinai. Todėl, kai gavau pasiūlymą, su didžiausiu malonumu sutikau“, – Žmonės.lt sakė D.Martinaitis.

Laidos vedėjas taip pat atskleidė, kad BTV ekrane žiūrovai išvys tik Lietuvoje filmuotas juokingas ir keblias situacijas, į kurias paklius ne tik paprasti praeiviai, bet ir žinomi žmonės. „Bus vien tik naujienos. Jokių senienų. Kiekvienoje laidoje svečiuos „išdurtas” žinomas žmogus, kuris studijoje atskleistų savo emocijas“, – patikino Dainius ir pridūrė, kad situacijos filmuojamos jau tris savaites.

Paklaustas, ar atgimusiai laidai užteks žiūrovų dėmesio, garsus vyras neabejojo, kad žiūrinčių tikrai bus. Mat daugelį metų dirbdamas renginių vedėju Dainius ne kartą sulaukė klausimų, kada laida vėl bus TV ekranuose.

„Mūsų žmonės po truputį išmoksta atsipalaiduoti. Aš žinomi žmonės nepyks? Juk pykti nėra ko“, – nusijuokė D.Martinaitis bei pridūrė, kad garsūs svečiai apie gręsiančias išdaigas tikrai nebus informuoti.

Tai ne pirma laida, kurią po daugelio metų atgaivina BTV televizija. Nuo rudens žiūrovai išvys ir prieš dešimtmetį rodytą laidą „Taip. Ne“, kurią ves Arūnas Valinskas ir jo asistentė Renata Mikailionytė.

Luko Balandžio nuotr./Dainius Martinaitis ir Jovita Valeikaitė
Luko Balandžio nuotr./Dainius Martinaitis ir Jovita Valeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius