Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po skyrybų atsigaunantį Simą Jasaitį mylimoji Oksana Pikul rems ir finansiškai

Pasibaigus krepšininko Simo Jasaičio ir jo buvusios žmonos Vaidos teisiniams ginčams dėl turto dalybų, Simo mylimoji Oksana Pikul gali ramiau planuoti jųdviejų biudžetą.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / BFL/Tado Umaro nuotr.

„Mes jaučiamės lygūs. Nėra taip, kad aš turiu daugiau, ar jis turi daugiau. Mes gyvename mano bute, mes važinėjamės mano automobiliu, mes jaučiamės kaip neoficiali šeima“, – laidai „SuperL.T.“ sakė O.Pikul.

Dainininkė neslepia, kad ji bene labiausiai apsidžiaugė dėl pagaliau įvykusių skyrybų. Nors viešumoje Oksana nuolat šypsojosi, dabar prisipažįsta, kad gyventi su vis dar oficialiai vedusiu vyru mūsų visuomenėje ir ypač žinomiems žmonėms, kurie narstomi po kaulelį, buvo labai sudėtinga. Ji pasakoja, kad proceso metu nelengva buvo ir garsiam krepšininkui. Tačiau dabar garsi dainininkė tikina, kad daugiau į praeitį nei ji, nei Simas nebesidairys, o kurs savo bendrą, naują ir švarų gyvenimo puslapį.

S.Jasaičio mylimoji tik juokiasi iš visuomenėje sklandančios nuomonės, kad moterys į krepšininkus žvalgosi tik dėl pinigų. Oksana sako, kad visada mokėjo pati užsidirbti ir dosnių rėmėjų jai niekada nereikėjo. Ji net yra pasiruošusi viena pati išlaikyti jos ir Simo šeimą, jeigu to prireiktų.

„Tai visai nereiklus vyras, turi normalius poreikius, valgo lietuvišką maistą, nėra išrankus drabužiams, neišlaidus. Manau, kad drąsiai galėčiau išlaikyti mūsų šeimą“, – nė nemirktelėjusi aiškino Oksana.

O kuris iš jų į šeimos biudžetą dabar parneša daugiau pinigų? Atviras O.Pikul interviu apie šeimyninius ir finansinius planus – šį vakarą laidoje „SuperL.T.“ 18 val. 20 min. ir 22 val. 30 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius