-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų su aktoriumi Žilvinu Tratu Lina Karoblytė rado naują širdies draugą

Aktorius ir modelis Žilvinas Tratas išsiskyrė su dabar jau buvusia mylimaja Lina Karoblyte, internete išgarsėjusia dėl iš San Tropezo siųstų linkėjimų. Žinią apie nutrūkusius santykius Žmonės.lt patvirtino pati Lina. „Jau senokai pasukome skirtingais keliais“, – portalui Žmonės.lt sakė L.Karoblytė. Šiuo metu ji mėgaujasi naujo mylimojo glėbiu.
Žilvinas Tratas ir Lina Karoblytė
Žilvinas Tratas ir Lina Karoblytė / Antano Minkevičiaus/ „Facebook“ nuotr.
Temos: 2 Skyrybos Meilė

Ž.Tratas ir L.Karoblytė draugauti pradėjo dar vasarą, tačiau santykiai netruko nė pusės metų – anot L.Karoblytės, pora į skirtingas puses pasuko dar spalio mėnesį.

Šiuo metu L.Karoblytės „Facebook“ paskyroje jau pažymėta, kad ji nėra vieniša: „Taip, turiu naują draugą. Todėl plačiau komentuoti ir gilintis į praeitį nesinori“, – Žmonės.lt sakė ji. 

Matyt, ir Aukščiausiasis buvo taip suplanavęs, kad po trumpo laiko sutikau žmogų, su kuriuo jaučiuosi išties laiminga.

L.Karoblytė sako, kad su Ž.Tratu išsiskyrė dėl „nesutapusių charakterių“. „Populiariausia skyrybų priežastis – nesutapę charakteriai. Matyt, ir Aukščiausiasis buvo taip suplanavęs, kad po trumpo laiko sutikau žmogų, su kuriuo jaučiuosi išties laiminga“, – kalbėjo ji. Tuo tarpu Ž.Tratas savo širdies reikalus stengiasi nuslėpti.

Anksčiau viešai kalbėdama apie Ž.Tratą L.Karoblytė jam negailėjo pagyrų. „Šis žmogus padėjo atlaikyti mylimo ir artimo  žmogaus netektį. Iš Žilvino daugiau nei iš kitų aplinkinių sulaukiau paramos ir palaikymo sunkią valandą. Taip ir susiėjome. Realiai gyvenime turime nemažai gerbėjų, pasiūla yra, tačiau atrasti vienintelį – labai sunku. Lyg ir pasirinkimo yra daug, bet pasirinkti nėra iš ko. Mus sieja bendri pomėgiai, požiūris į gyvenimą, mintys. Kartais atrodo viskas mūsų santykiuose taip natūraliai, kad net neįsivaizduoji, kad gali būti kitaip“, – Žmonės.lt rugpjūtį sakė ji. 

Tąsyk kalbėdama apie konkurenciją su kitomis merginomis – juk Ž.Tratui nestinga moteriško dėmesio – L.Karoblytė tikino jo visai nebijanti ir kalbėjo apie tvirtą vidinį ryšį, siejusį ją su dabar jau buvusiu mylimuoju: „Realiai tu gali pykti, rėkti, bandyti žmogų riboti, bet jei bus poreikis, jis visada ras būdą. Nereikia varžyti žmogaus laisvės, kad tu galėtumei apsisaugoti. Jei jam reikės, jis bet kokiu atveju nueis į kairę. Moterų, norinčių, galinčių, yra, bet mes pasėdime, pasijuokiame ir tiek. Tarp mūsų mezgasi labai tvirtas vidinis ryšys.  Galbūt nebijau todėl, kad pasitikiu ne tik juo, bet ir savimi.“

Asmeninio albumo nuotr./Lina Karoblytė ir Žilvinas Tratas
Asmeninio albumo nuotr./Lina Karoblytė ir Žilvinas Tratas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius