Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po vestuvių Liepa Norkevičienė virtuvėje sukasi dažniau: „Nežinau, čia laikina ar visam gyvenimui“

Kas gi nevertina gardaus maisto ir akimirkų, kuomet galima juo mėgautis? Neseniai ištekėjusi Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu ketvirtadienio vakarą leido itališko restorano gimtadienyje, kur mėgavosi gurmaniškais patiekalais. Žmonės.lt Liepa papasakojo, kuris gi pas juos namuose daugiausiai sukasi virtuvėje ir džiugina akis bei skrandį gardžiu maistu.
Evaldas ir Liepa Norkevičiai
Liepa Mondeikaitė su vyru Evaldu Norkevičiumi / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Dažniausiai pietaujame mieste, o vakarienę gaminamės namuose. Gaminu daugiau aš, bet vyrą turiu pagirti, kad jis labai skaniai moka paruošti krevetes – nors pats nemėgsta jūros gėrybių, bet turi talentą skaniai pagaminti net neragaudamas“, – Žmonės.lt sakė L.Norkevičienė.

Dainininkė pasakojo, kad nors vyras virtuvėje sukasi retai, tačiau kai ji gamina, šis noriai padeda – atlieka pagalbinius darbus: plauna daržoves, ką reikia supjausto.

„Seniau išvis negamindavau, o dabar po truputį bandau, įgijau drąsos, pasitikėjimo, patirties. Turime daug receptų knygų, todėl planuojame pabandyti kartu pasigaminti ir kažką gurmaniško, nes paprastai imuosi gaminti nesudėtingus patiekalus. Mes tokie, galima sakyti, ūkiški žmonės – negaminame jokių prašmatnybių“, – šypteli Liepa.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė su vyru Evaldu Norkevičiumi
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė su vyru Evaldu Norkevičiumi

Atlikėja džiaugėsi, kad jai pasitikėjimo įgyti padeda jos vyras, kuris nuolat pagiria, paskatina: „Vyras visąlaik mane labai giria, sako, kad skanu. Taigi arba aš labai gera kulinarė, arba Evaldas labai geras ir tiesiog nutyli, jeigu nepavyksta skaniai pagaminti.“

Taigi – kuo ji palepina tiek save, tiek antrąją pusę? „Mėgstame daryti vakarienę pas save namuose ir draugai man ne kartą sakė, kad nors ir gardu, kam aš tiek daug prigaminu (juokiasi). Brusketos, vištienos kepsniai, įvairūs makaronai, salotos, tortilijos, sriubos – šiuos nesudėtingus dalykus darau dažniausiai“, – pasakojo pašnekovė.

Ar Liepa pritaria stereotipui, kad ištekėjusios moterys neva virtuvėje suktis ima dažniau?

„Taip, tiesa! Po vestuvių noras gaminti atėjo tarsi savaime – nežinau, ar čia laikina, ar taip bus  visada (juokiasi). Esu įsitikinusi, kad kai šeimoje jau atsiranda vaikai, tada virtuvėje sutuoktiniai ima suktis kur kas dažniau – nebelieka tokio dalyko kaip nori ar nenori, nes tiesiog reikia stengtis dėl mažųjų. Dabar mano vyras tikrai neverčia manęs gaminti ir to nereikalauja, bet pasistengti dėl mylimo norisi savaime“, – šypteli.

„Vapiano“ penkerių metų gimtadienio šventėje apsilankė ir daugiau žinomų žmonių. Visi jie – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius