Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Praėjus 10 metų po pirmų vestuvių, Stano antrąkart vedė savo trijų vaikų mamą Indrę Stavickienę

Jau kartą išsiskyrę, bet kelią atgal į šeimą suradę atlikėjas, dainų autorius Stanislavas Stavickis-Stano (36) su žmona Indre (30) ryžosi dar vienoms vestuvėms. Praėjus 10 metų nuo pirmosios šventės, antradienį priešpiet Vilniaus santuokų rūmuose meilę vienas kitam jiedu prisiekė dar kartą.
Stanislavas Stavickis-Stano su žmona Indre (2008 m.)
Stanislavas Stavickis-Stano su žmona Indre (2008 m.) / A. Kriščiūno nuotr.

Beveik lygiai prieš 10 metų, 2008-ųjų rugsėjo 19-ąją sostinės Šv.Mikalojaus bažnyčioje Stano vedė savo išrinktąją Indrę Barkutę. Tąkart į ceremoniją pasveikinti jaunavedžių sugužėjo kone visas pramogų pasaulis.

Visgi Stano ir Indrės šeimyniniame kelyje pasitaikė visko, pora net buvo išsiskyrusi. Tačiau neilgai trukus susitaikė ir sukūrė didelę šeimą – susilaukė trijų vaikų.

Stano ir Indrės vestuvės 2008-ųjų rugsėjo 19-ąją buvo itin slepiamos nuo fotoobjektyvų:

Todėl antradienį, Vilniaus santuokų rūmuose vykusią ceremoniją Stano vadina „tik formalumu“ – priesaika, pasakyta bažnyčioje, vis dar galioja, o dabar liko tą patį padaryti ir popieriuose.

„Taip, tai tėra formalumas, bet tas formalumas įrėmina dešimt neįtikėtinų metų su tokiais beprotiškais likimo vingiais ir išbandymais, kad atrodytų dviems žmonėms to ryškiai per daug. Bet, pala, nebe dviese, mes jau penkiese, atlaikysim dar trigubai tiek.

Aš asmeniškai supratau, kad per daug naivu manyti, jog mano gyvenimas tik mano rankose. Per daug nuostabių dalykų atsitinka gyvenime. Esu dėkingas", – antrųjų vestuvių dieną kalbėjo prodiuseris.

Antradienį jųdviejų antros santuokos liudininkais tapo, kaip ir prieš dešimt metų, – Tadas Bruzgulis ir Svetlana Stavickaja. Kaip Stano sakė 15min, aplinkui tvyrojo nuostabi emocija, abu su žmona jautėsi beprotiškai laimingi.

„Prieš 10 metų mudu su Indre Stavickiene prisiekėme būti kartu amžinai, kol mirtis musų neišskirs. Tačiau giltinės su dalgiu nesulaukėme ir išsiskyrėme (oficialiai) jau po gerų poros metų. Atrodė, kad jau visam laikui. Tuo metu turėjome vieną vaiką – Ričardą. Šiandien pas mus jau trys vaikai Ričardas, Adomas ir Joana“, – prisiminęs vestuvių dieną kalbėjo Stano.

Tačiau širdyje – juk vis tiek šventė, dar anksčiau kalbintas atlikėjas, 15min tikino laukiantis vestuvių ir momento, kai savo mylimajai galės dar kartą prisiekti.

„Gyvename labai teigiamomis emocijomis“, – pasakojo Stano.

15min primena, kad Stano ir anksčiau modeliu dirbusi Indrė Barkutė, vėliau pasirinkusi Stavickienės pavardę, susituokė 2008 metų rugsėjo mėnesį. Poros vestuvės vyko sostinės Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

2011 metais šeimą buvo ištikusi krizė, tų metų rugsėjį pora abipusiu sutarimu kreipėsi į teismą dėl skyrybų, tačiau vėliau problemas išsprendė ir 2013-aisiais nutarė likti drauge.

Stano su žmona augina du sūnus Ričardą ir Adomą bei dukrą Joaną Mariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius