Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prasidėjo festivalis „Karklė Live Music Beach 2017“ – į pajūrį renkasi melomanai

Jau nuo ankstyvo penktadienio ryto į Karklę pradėjo plūsti muzikos ir pramogų ištroškęs jaunimas. Čia sugrįžo jau septintą kartą rengiamas, vienintelis Lietuvoje festivalis ant jūros kranto – „Karklė Live Music Beach 2017“.
Festivalio „Karklė Live Music Beach 2017“ svečių stilius
„Karklė Live Music Beach 2017“ akimirka / Viktorijos Savickos nuotr.

Saulė, šiluma, muzika ir puiki nuotaika – taip prasidėjo pirmoji festivalio diena. Tikimasi, jog šį savaitgalį Karklėje apsilankys net iki 12 tūkstančių žmonių.

Kol vieni pramogautojai dar tik statosi palapines didžiulėje stovyklavietėje ir spaudžia rankas kaimynams, kiti jau užsiėmė geriausias vietas prie paplūdimio scenos, kur netrukus prasidės jaunų grupių konkursas „Golden Fish“.

Šio konkurso nugalėtojams bus suteikta galimybė pasirodyti viename iš paskutinių šių metų muzikinio šou „X faktorius“ etapų, kuriame juos išvys net 800 tūkstančių žiūrovų auditorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Karklė Live Music Beach 2017“ festivalyje išrinkta geriausia jauna grupė – „Black Biceps“

Viktorijos Savickos nuotr./„Karklė Live Music Beach 2017“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./„Karklė Live Music Beach 2017“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./„Karklė Live Music Beach 2017“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./„Karklė Live Music Beach 2017“ akimirka

Visi be išimties laukia vakare prasidedančių įspūdingiausių festivalio koncertų – čia pasirodys ne tik ryškiausios mūsų šalies žvaigždės, bet ir populiariausi Europos šokių muzikos atlikėjai.

Jau šį vakarą į didžiąją „Karklė Live Music Beach 2017“ sceną lips abejingų nepaliekantys „Leon Somov & Jazzu“, o po jų tikrą pirtį po atviru dangumi surengs švedai Mike Perry bei Aronchupa. Vieni geriausių Lietuvos repo scenos atstovų „Lilas ir Innomine“ vėlią naktį džiugins hiphopo muzikos mylėtojus.

Festivalis šiemet daug dėmesio skiria aktyvų laisvalaikį mėgstantiems svečiams. Be įspūdingos muzikinės programos, organizatoriai pasirūpino, jog laiką smagiai praleisti galėtų krepšinio bei vandens sporto mėgėjai, ištroškusieji adrenalino ar gero humoro vertintojai. Pirmą kartą festivalio istorijoje yra ir poilsio zona, kurioje draudžiamas alkoholio vartojimas.

Antrąją „Karklė Live Music Beach 2017“ dieną bus surengtas pirmasis regionų krepšinio lygos gatvės krepšinio turnyras „RKL Summer 3x3 2017“. Jo laimėtojams atiteks dar neregėtas prizas tokio tipo varžybose – net 1000 eurų.

Bilietus į „Karklė Live Music Beach 2017“ platina „Tiketa“. Galima įsigyti ir vienos dienos festivalio bilietus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius