Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prašmatnus kalėdinis vakarėlis Vilniuje subūrė verslo ir pramogų pasaulio atstovus

Jau penktąjį kartą Šveicarijos laikrodžių kompanija „Hublot“ ir juvelyrikos kompanija „Auksinė dovanėlė“ Vilniuje surengė išskirtinį kalėdinį vakarą kviestiniams svečiams, kurio metu paminėjo artėjančias didžiąsias žiemos šventes.
Vilma ir Robertas Javtokai, Asta Valentaitė, Ana ir Aleksandras Ciupijai, Mantas Petruškevičius ir Agnė Grigaliūnienė
Vilma ir Robertas Javtokai, Asta Valentaitė, Ana ir Aleksandras Ciupijai, Mantas Petruškevičius ir Agnė Grigaliūnienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Svečius praleisti vakarą kartu kvietė vakaro šeimininkai – Šmuilovičių šeima, kompanijos „Auksinė dovanėlė“ savininkai.

Šįmet sostinės viešbutyje „Relais & Chateaux Stikliai Hotel“ vykusioje „The Art of Fusion“ šventėje kviestinė publika galėjo pasigrožėti naujausios kolekcijos laikrodžiais, kurie patenka į pasaulio brangiausiųjų kategoriją.

Kalėdiniu vakaro dekoru rūpinosi ir viešbučio erdves puošė Mantas Petruškevičius. Renginio metu svečiai buvo viešbučio virtuvės šefų ruoštais gurmaniškais užkandžiais.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Šmuilovičių šeima
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Šmuilovičių šeima

Į ištaigingą vakarėlį atvyko „Žalgirio“ krepšinio klubo sporto direktorius Robertas Javtokas su žmona Vilma, prodiuseris Rolandas Skaisgirys, verslininkai Ana ir Aleksandras Ciupijai, Aurelijus ir Aurelija Rusteikos, Antonio ir Asta Meschino, Ernestas ir Jurgita Butrimai, Romualdas ir Alesia Mačiuliai, Irena Marozienė, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Agnė Grigaliūnienė, Rasa Arlauskienė, dizaineris Egidijus Rainys, floristas Mantas Petruškevičius, Vaida Jasaitienė-Klizaitė su mylimuoju menininku iš Prancūzijos Aleksandru Beridze, stilistė, modelis Asta Valentaitė, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, renginių organizatorius Alkas Paltarokas, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino bei kiti svečiai.

Šventės nepraleido ir vasarą susituokęs „Auksinės dovanėlės“ partneris Elanas Šmuilovičius su žmona Jana.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Elanas ir Jana Šmuilovičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Elanas ir Jana Šmuilovičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Karolina Meschino

Tirpstant dienoms iki Kalėdų ir Naujųjų, susirinkusių svečių pasiteiravome, kur jie ruošiasi švęsti gražiausias metų šventes, ir kokiomis emocijomis prisimena praėjusius metus.

Vilma Javtokienė 15min sakė, kad dažniausiai Kūčias sutinka namuose, o Kalėdų rytą išvažiuoja į sodybą. Kaip pati sako, vieta nėra aktuali, svarbiausia, kad šalia būtų patys artimiausi.

Visgi šiais metais Javtokų šeimoje nusimato itin smagūs Naujieji metai. Pirmą kartą šeima skris į Prancūziją slidinėti, o Vilmai tai bus didžiulis išbandymas.

„Vyras dėl krepšininko karjeros turėjo saugoti save, tad yra čiuožęs tik kelis kartus, aš – nė karto. Šiek tiek jaudinuosi, nes tiesiog nežinau, ko laukti“, – 15min pasakojo V.Javtokienė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kalėdinio vakarėlio akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kalėdinio vakarėlio akimirka

Iki Naujųjų metų likus daugiau nei kelioms savaitėms, žymi moteris prisimena, kad 2017-ieji buvo tikrai nelengvi metai. Tik, kaip pati sako, užtenka, kad visi šeimos nariai yra sveiki.

„Buvo ir sunkių akimirkų, ir gerų. Tikrai įvairūs metai“, – sako moteris. Kiekvienais metais V.Javtokienė sau ir savo šeimai linki sveikatos, tačiau 2018-aisiais žada išbandyti daugiau smagių avantiūrų.

Vertindamas besibaigiančius metus prodiuseris Rolandas Skaisgirys prisipažino, kad šie jam buvo labai sunkūs. „Negali sakyti, kad metai buvo blogi todėl, kad valgyti neturėjau. Ne tame esmė. Šie metai psichologiškai labai sunkūs. Manau, kad net patys sunkiausi mano gyvenime.“

To sunkumo priežasčių Rolandas pirmiausia ieško savyje.

„Pirmiausia dėl mano charakterio. Kai tu pykstiesi su savimi, tada pykstiesi ir su kitais. Visko būna. Ir pykčio, ir tylėjimo. Pats sunkumas ryškiausiai jautėsi santykyje su žmonėmis. Ir darbe, ir su draugais, ir su šeima. Tikrai didžiulis diskomfortas. Atrodo, kad turi siekių, darbų, daug visko, bet pykstiesi pats su savimi. Tada išeina ne kas.“

Paklaustas apie dabartinius santykius su žmona Vaida, prodiuseris tikina, kad kol kas dar labai sunku kalbėti. „Laikas parodys“, – atsakė Rolandas.

Tiesa, 2017-aisiais jo gyvenime buvo ir teigiamų dalykų. „Štai šiemet mečiau rūkyti. Jau aštuntą mėnesį neišvysite manęs su cigarete“, – nusišypsojo R.Skaisgirys.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ Rolandas Skaisgirys
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ Rolandas Skaisgirys

Floristas Mantas Petruškevičius jau puikiai žino, kur minės gražiausias metų šventes. Kūčias ir Kalėdas jis sutiks artimųjų apsuptyje, o Naujuosius išvyks švęsti į Šveicariją.

„Ten važiuoju dekoruoti Naujųjų metų vakarą ir paslidinėti“, – atskleidžia Mantas. Prisiminęs praėjusius metus, jis džiaugiasi, kad 2017-ieji metai buvo kone geriausi gyvenime.

„Metai visomis prasmėmis buvo malonūs, smagūs, geri, sėkmingi. Taip pat įgyvendinau seną svajonę – atidariau saloną. Pirmą, bet tikrai ne paskutinį“, – sako Mantas, sau palinkėjęs dar didesnių pasiekimų.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kalėdinio vakarėlio akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Kalėdinio vakarėlio akimirka

Išgirdusi klausimą, verslininkė ir renginių organizatorė Agnė Grigaliūnienė juokiasi, kad vos ne pusė Lietuvos žino, kur ir kaip ji švęs Kalėdas. Agnė jau 13 metų savo namuose rengia įspūdingus kalėdinius vakarėlius, kuriuose lankosi ir daugybę pramogų pasaulio atstovų. A.Grigaliūnienė prisimena, kad jų namuose būta net 100 žmonių.

„Kalėdinis vakarėlis tapo tikra klasika, tad iš anksto atsiprašome kaimynų, įteikiame dovanėles, nes būna tikrai tranku“, – juokiasi moteris.

A.Grigaliūnienė vaišes svečiams ir užsako, ir pati prie puodų pašeimininkauja. Prieš kelerius metus išgirdusi, kad Marijonas Mikutavičius labai mėgsta čili troškinį con carne, jį didžiausiame puode gamina kasmet.

„Tai tapo mano savotiška kalėdine dovana jam, tik kad Marijonas ne kiekvienais metais ateina, – juokiasi moteris. – Na, bet patiekalu pasidžiaugia ir kiti svečiai.“

Po kalėdinio vakarėlio A.Grigaliūnienė su šeima ruošiasi ramesniam periodui. Nors dažnai Naujuosius metus vyksta švęsti į užsienį, šiemet didesnių planų neturi, nebent kelių dienų išvyka prie jūros.

„Svarbiausia, kad Naujųjų metų šventime dalyvautų mūsų šuo Saliutas, kuris tapo tikru atributu. Tik pats Saliutas niekada nesulaukia fejerverkų – užmiega iki jų“, – juokiasi Agnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius