-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidentei – talentingo vaikino su negalia dovana

Jau šį sekmadienį, rugsėjo 27 dieną, 19.30 val. startuos ypatingas TV3 projektas „Lietuvos talentai“. Šis šou stebina ne tik populiarumu, bet ir talentais, kurių kiekvienoje šalyje atsiranda vis daugiau. Nuo šiol sekmadieniais per TV3 išauš jų laimės valanda – žiūrovai pamatys tai, ko nematė, išgirs, ko negirdėjo, ir nustebs, susipažinę su tokiais žmonėmis, kurių netikėti pasirodymai priverčia pakilti salėje susirinkusius žiūrovus nuo kėdžių.
Talentingasis Lukas
Talentingasis Lukas / Asmeninio archyvo nuotr.

Vieną tokį išskirtinį pasirodymą jau teko matyti kauniečiams, susirinkusiems į pirmuosius „Lietuvos talentų“ filmavimus, o visai netrukus tai pamatys visa Lietuva.

23-jų Lukas yra netekęs kalbos ir klausos dovanos, tačiau komisija, išvydusi jo talentą, nesugebėjo pratarti nė žodžio. Prienuose gyvenantis vaikinas iš popieriaus lanksto, atrodo, neįmanomus dalykus.

„Lukas gali išlankstyti labai sudėtingas figūras. Vienas jo kūrinys yra išlankstytas iš 50 000 detalių. Įspūdingiausia yra tai, kad vaikinas nenaudoja jokių klijų ar sąvaržėlių. Jis taip tą popierių susuka ir sulanksto, kad į jį galima dėti daiktus ar net naudoti kaip vazas“, – neįtikėtinu vaikino su negalia talentu stebisi „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Vieną ypatingą darbą Lukas trokšta padovanoti ir Lietuvos Prezidentei Daliai Grybauskaitei.

„Kartais net porą savaičių dirbu prie didelio lankstinio, bet dažniausiai mažiukus padarau per naktį“, – pasakoja Lukas, kuris yra išlankstes net Lietuvos ir Pabaltijo valstybių herbus.

Kaip du vandens lašai į tėtį panašus Lukas vos prieš porą mėnesių pradėjo domėtis lankstymu iš popieriaus ir jau gali mesti iššūkį tikriems profesionalams.

Nepakartojamas Luko pasirodymas „Lietuvos talentuose“ – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius