Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prieš 5 metus susituokę Jampolskiai medinių vestuvių nešvęs – planus pakeitė augintinė Trioškė

Lygiai prieš penkerius metus, rugpjūčio 31-ąją, aktorius Marius Jampolskis vedė savo mylimąją Renatą. Per tuos metus buvo visko – ir juoko, ir skraidančių lėkščių, ir sunkesnių akimirkų. Vis dėlto abu visada jautėsi tvirti, kaip ir šiandien – medinių vestuvių metinių dieną. Tiesa, dėl nesklandumų šios dienos sutuoktiniams nepavyks paminėti.
Merius ir Renata Jampolskiai
Merius ir Renata Jampolskiai / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Kalbėdama su 15min Renata Jampolskė neslepia, kad vestuvių dieną apėmusios emocijos atmintyje išlikusios iki šiol. Ji puikiai prisimena dizainerio Liutauro Salasevičiaus siūtą ir kriauklėmis puoštą suknelę, kuri iš virpulio net skambėjo, puikiai atsimena prie altoriaus laukusio Mariaus Jampolskio veidą.

„Kartočiau ir kartočiau. Nors ir šimtą kartų. Mūsų vestuvės mums labai patiko“, – sako ji.

Marius ir Renata susituokė po trejų metų draugystės, o jau penkerius praleido santuokoje. Rugpjūčio 31-ąją švęsdami penktąsias metines, Renata neslepia, kad santuokoje būta visko. Ir pabrėžia – žmonės gali sakyti, ką tik nori, santuoka tikrai keičia santykius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Marius ir Renata Jampolskiai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Marius ir Renata Jampolskiai

„Visai kitaip vertini situacijas. Negali tiesiog susikrauti daiktų ir išeiti iš namų. Tad ieškai kompromisų, susitaikymo, priėjimo vienas prie kito. Mus taip pat pakeitė bėgantys metai, dukra. Nori nenori, bet tenka prisitaikyti prie kitokio gyvenimo ritmo“, – sako R.Jampolskė.

Prisitaikyti teko ir prie sutuoktinio, aktoriaus Mariaus Jampolskio klajoklio gyvenimo, dažnų išvykų po visą Lietuvą. Kaip pati sako, anksčiau, kai nebuvo dukters, po renginius ar spektaklius keliavo kartu su vyru, tačiau atsiradus Viltei išvykų apmažėjo: „Tad ir etapas toks sunkesnis buvo, nes namie jo dažnai nebūdavo. Bet jau sutarėme, kad dažniau su Vilte keliausime“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Renatos ir Mariaus Jampolskių namuose
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Renatos ir Mariaus Jampolskių namuose

Ir nors auksinės santykių paslapties sutuoktiniams dar nepavyko rasti, Renata juokiasi, kad per penkerius metus jie tikrai spėjo apsitrinti.

„Indai jau seniai neskraidė (juokiasi), bet kartais asmeniniai kaprizai nugali. Nors ir norisi rasti kompromisą, nusileisti pavyksta ne visada. Labai daug išmoko vaikas. Gimus Viltei pas mus atsirado daugiau kantrybės, “, – šypsosi moteris.

Tiesa, šiemet Mariui ir Renatai vestuvių metinių paminėti nepavyks. Planus sugriovė sutrikusi augintinės sveikata, o ir pati Renata neatsilaikė besikeičiantiems orams.

„Vakare turėsime važiuoti pasiimti augintinės Trioškės iš veterinarijos, kur jam buvo perpiltas kraujas. Nuotaika nelabai šventinė, bet ir patys nesureikšminame šios dienos. Tiesiog ryte pasikalbėjome, aptarėme, kaip šie metai praėjo ir viskas“, – sako R.Jampolskė.

Tiesa, Jampolskių namuose iš viso karaliauja net trys šunys: Luna, Džekas ir šiuo metu serganti Trioškė.

Akvilės Razauskienės nuotr./Renata Jampolskė su dukra
Akvilės Razauskienės nuotr./Renata Jampolskė su dukra

Renata neslepia, kad daugiausia šurmulio jųdviejų gyvenime įnešė šiemet trejų metų gimtadienį švenčianti Viltė. Ir nors prisitaikyti prie trečio šeimos nario ritmo iš pat pradžių buvo sunku, Renata neslepia – matyti, kaip dukra nuostabiai sutaria su tėčiu, yra didžiausia dovana.

„Matydama, kaip jie gražiai bendrauja, koks stiprus jų ryšys, tai daro mane laimingiausią pasaulyje. Pasižiūriu į juos ir daugiau nieko nereikia“, – šypsosi Renata.

Renata juokiasi, kad medinių vestuvių proga kaip ir priklausytų pasistatyti medinį namą. Bet kad jau tokiame ir gyvename, nieko daugiau netrūksta. O gal šeimos pagausėjimo? „Pagalvoti pagalvojame, tačiau gyvenimas vis tempo nelėtina“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Marius ir Renata Jampolskiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Marius ir Renata Jampolskiai

Tikra tiesa – praėjusiais metais pabaigusi vienus mokslus, rugsėjo 3-ią Renata vėl keliaus mokytis. Ji įstojo į Vilniaus Kolegijos menų dizaino studijas, todėl svajos apie gausesnę šeimą vis nutolsta.

O paklausta, ar didesnis užimtumas netaps problema, Renata juokėsi: „Kaip tik gerai, taip spėji ir vienas kito pasiilgti, kaip kokioje draugystės pradžioje“.

Tiesa, šiemet progų švęsti buvo ne viena. Rugpjūčio 18-ąją Mariui Jampolskiui suėjo 40-imt. Ta proga žmona surengė slaptą gimtadienio vakarėlį, kuriame dalyvavo artimiausi draugai, šeimos nariai. O rugsėjo 3-ią 33-ią gimtadienį švęs ir pati Renata. Visgi sau šventės neplanuoja – daugiausia džiaugsmo jai kelia nauja mokslų metų pradžia, naujas išbandymas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Renata Jampolskė – apie motinystę, naują hobį ir dėl dukros namuose atsiradusius katinus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius