-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš du mėnesius ištekėjusi Oksana Pikul-Jasaitienė pasidalijo dar nematytomis vestuvių nuotraukomis

Liepos 19 diena Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio gyvenime išliks viena svarbiausių. Šią dieną pora žengė prie altoriaus ir šeimos bei draugų akivaizdoje prisiekė vienas kitą gerbti, mylėti ir kartu keliauti išbandymų kupinu gyvenimo keliu.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Dabar, praėjus dviem mėnesiams po šios šventės, O.Pikul-Jasaitienė su savo draugais, bičiuliais ir gerbėjais pasidalijo klipu, kuriame sudėtos gražiausios vestuvių dienos akimirkos. „Ačiū mūsų svečiams ir visiems, kas buvo kartu. Jūsų dėka ši šventė buvo tobula! Pagarbiai, O.S. Jasaičiai“, – visiems, dalyvavusiems šventėje, dėkojo Oksana.

Portalo Žmonės.lt paklausta, ar praėjus šiai gražiai šventei ir jos lydėjusiam medaus mėnesiui, ji vis dar jaučia euforiją ir džiaugsmą, O.Pikul-Jasaitienė patiko, kad tikrai taip. „Dar net per anksti apie tai kalbėti. Euforija tikrai neblėsta, vis dar mėgaujamės, labai tikiuosi, kad taip bus ne tik kelis ateinančius mėnesius, bet ir ilgiau“, – portalui sakė Oksana.

Grupės „Naujos pupytės“ narė dabar jau iš patirties gali pasakyti, kad santuoka poros gyvenimą tikrai pakeičia. „Santuoka keičia santykius bei požiūrį. Tai nėra tik statusas ar štampas dokumente. Žmonių širdyse santuoka padaro labai daug, dabar esame šeima“, – tvirtino jau du mėnesius Jasaitienės pavardę nešiojanti O.Pikul.

Turbūt nenuostabu, kad jaunavedžiai pastaruoju metu sulaukia ne vieno klausimo, kada gi jų šeima pagausės. Oksana tokių klausimų nevengia ir tikina, kad atžalų tikrai susilauks, tačiau kada – nežinia.

„Čia jau kaip Dievas duos, – juokiasi pašnekovė. – Neskirstome, kuris laikas bus skirtas karjerai, kuris – vaikui. Vaikai šiais laikais netrukdo nei dirbti, nei mokintis.Nieko nelaukiam, bet žinot, kaip būna.“

 

VIDEO: Oksanos ir Simo Jasaičių vestuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius