-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mėnesį pirmagimės susilaukusi Smiltė Bagdžiūnė tapo Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatymo žvaigžde

Antradienio vakarą Nacionaliniame dramos teatre Vilniuje vyko dizainerės Agnės Kuzmickaitės 2014-ųjų drabužių kolekcijos pristatymas. Jo akcentu tapo netikėtas Smiltės Bagdžiūnės pasirodymas: vilkėdama įspūdingą vestuvinę suknelę lygiai prieš mėnesį pirmagimės susilaukusi manekenė žengė podiumu.
Smiltė Bagdžiūnė
Smiltė Bagdžiūnė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Plačiau apie A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą skaitykite čia.

Manekenė S.Bagdžiūnė pristatymo metu podiumu žengė vilkėdama įspūdingą vestuvinę suknelę - baltą, trumpą, pūstą. Jai buvo patikėta užbaigti dizainerės šou.

Žmonės.lt S.Bagdžiūnė pasakojo sprendimą pasirodyti A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatyme priėmusi antradienio rytą – likus vos kelioms valandoms iki renginio.

Kviečiame žiūrėti vaizdo įrašą!

VIDEO: Agnės Kuzmickaitės kolekcija „Kasdienybės karalienė“

Kone visą dieną lygiai prieš mėnesį – sausio 25-ąją – pirmagimės Petros Laisvės susilaukusi S.Bagdžiūnė praleido šou repeticijose. Į jas manekenė atvyko kartu su mažyle. „Jai didžiausia šventė – susipažinti su kitomis tetulėmis iš mano rato“, – sakė S.Bagdžiūnė ir tikino, kad dukrelė repetuoti visai netrukdė.

Paklausta, ar po gimdymo praėjus tiek nedaug laiko nėra baugu grįžti į mados pasaulį, S.Bagdžiūnė tikino nejaučianti jokių pokyčių: „Niekas nepasikeitė. Visas mano nėštumas praėjo kaip sapnas ir šis pasirodymas ant podiumo yra tarytum sapno pabaiga. Eiti podiumu – malonus pabudimas.“

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad mažylės S.Bagdžiūnė kartu su vyru Dariumi susilaukė 2014-ųjų sausio 15-ąją. „Gyvename medaus mėnesio nuotaikomis, kuris, manome, greitai baigsis. Esame labai laimingi. Tai man yra didžiausia dovana ir kartais net pagalvoju, ar nusipelniau“, – praėjus porai savaičių po gimdymo pasakojo manekenė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius