-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prisiteisęs 1500 litų Minedas surengtų socialinę akciją prieš smurtą

Į naujienų portalo 15min.lt redakciją atlikėjas Mindaugas Jonušas-Minedas atsiuntė oficialių teisėsaugos dokumentų, įrodančių jo ketinimų bylinėtis rimtumą, kopijas.
Minedas
Minedas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Minedas

Dar praeitą savaitę Minedas žiniasklaidai išplatino pranešimą dėl užpuolimo. Esą einantį į bažnyčią Minedą nepažįstamas jaunuolis išplūdo, persekiojo ir elgėsi chuliganiškai. Galbūt kažkam ir kilo įtarimų, kad ši istorija – atlikėjo būdas pasireklamuoti, tačiau pasirodo, kad chuliganiškas išpuolis prieš Minedąnebuvo išgalvota istorija. Mat dainininkas penktadienį žiniasklaidai atsiuntė teisėsaugos dokumentų, įrodančių jo ketinimų nubausti nusikaltėlį, rimtumą. Pareigūnai nustatė, kad Minedą jaunuolis iškeikė, pažeidė viešąją tvarką ir žmonių rimtį. Dainininką užgauliojęs asmuo – nepilnametis. Jaunuoliui surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas. Pareigūnų manymu, surinktą medžiagą yra tikslinga perduoti apylinkės teismui.

Minedas savo laiške, greta dokumentų kopijų rašo: „Dėl pirmo išpuolio bus teisme reikalaujama 1500 litų moralinė žala.“

Surengtų akciją

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su atlikėju ir išklausė jo nuomonės apie susidariusią situaciją. Pasiteiravus, ką Minedas darytų su jam priteistais pinigais, atlikėjas tikino, kad pinigus skirtų socialinei akcijai prieš smurtą Lietuvoje surengti. „Nebūtų kažkas perkama. Reiktų surengti akciją „Stop prieš smurtą“ arba „Stop prieš patyčias“ ir aš manau, ta suma būtų investuota“, – kalbėjo dainininkas.

„Pavojus neatslūgo“

Atlikėjas sakė tikįs, kad padariusį jam skriaudą vaikiną teismas pripažins kaltu. „Kuo greičiau tai įvyks, tuo bus geriau“, – sakė Minedas ir paaiškino, kodėl siek prisiteisti 1500 litų. „Kaip ir minėjau, tas žmogeliukas yra nepilnametis. Tai rodo ir finansinę padėtį Lietuvoje šiuo metu. Be to, aš nepatyriau jokių materialinių nuostolių“, – sako dainininkas.

Atlikėjas 15min.lt sakė galįs atskleisti mažą paslaptį. „Iš tiesų grėsmė ir pavojus man dar nėra atslūgę, nes kol kas teisėsauga rimtai šiuo reikalu neužsiima, nors yra įrodymų ir teismo ekspertų išvados. Negalima apie tai tylėti“, – mano M.Jonušas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius