-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 14 /19:18

Prodiuseriai ir Edmundas Štengeris-Mundis susitarė dėl pasirodymo vienoje laidoje, tolimesnis jo likimas „Žvaigždžių duetuose“ paaiškės vėliau

Nors trečiadienį Edmundas Štengeris-Mundis viešai paskelbė, kad kartu su partnere Evelina Sašenko traukiasi iš projekto „Žvaigždžių duetai“, laidos prodiuseriai trečiadienio pavakarę suskubo paneigti šią žinią.
Evelina Sašenko ir Edmundas Štengeris – Mundis
Evelina Sašenko ir Edmundas Štengeris-Mundis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt trečiadienio vakarą laidos prodiuserė Laura Paukštė sakė, kad E.Štengeris-Mundis sprendimą trauktis iš projekto priėmė pasikarščiavęs. Kadangi dešimtosios laidos metu buvo suplanuotas dalyvių pasikeitimas poromis, E.Štengerio-Mundžio ir E.Sašenko nedalyvavimas būtų atsiliepęs ne tik jiems, bet ir kitiems atlikėjams. Po pokalbio su verslininku L.Paukštė teigė įkalbėjusi jį pasirodyti bent trečiadienio vakarą filmuojamos laidos metu. Anot jos, tolimesnis poros likimas ir dalyvavimas projekte paaiškės per artimiausias dvi savaites – iki kito filmavimo.

E.Štengeris-Mundis portalui Žmonės.lt patvirtino pakeitęs savo sprendimą bent vienai laidai, atsižvelgdamas į kolegų triūsą ir nenorėdamas jiems pakišti kojos. Jo teigimu, ar jiedu su E.Sašenko dalyvaus kitose laidose, paaiškės vėliau.

Sprendimas trauktis buvo netikėtas

Kaip buvo rašoma LNK trečiadienio dieną išplatintame pranešime, muzikinio šou „Žvaigždžių duetai“ prodiuserius nustebino kalbos apie atlikėjo Edmundo Štengerio-Mundžio pasitraukimą iš projekto.

„Šiuo metu, trečiadienio popietę, LNK studijoje Mundis repetuoja kūrinį šio vakaro „Žvaigždžių duetų“ įrašui. Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ koncerte, kurį žiūrovai išvys kitą šeštadienį, šou poros dainuos susikeitusios partneriais. Mundis susikeitimų vakare dainuos su Mia, o Evelina Sašenko – su Ruslano Kirilkino partnere Monika Kvietkute“, – pranešė LNK atstovai. 

Trečiadienį E.Štengeris-Mundis pareiškė, kad jiedu su E.Sašenko vylėsi, jog šeimyninė drama, į kurią pastarosiomis dienomis įsipainiojo verslininkas, neturės įtakos jųdviejų pasirodymui ir komisijos vertinimams. „Deja, likome labai nusivylę. Negalėdami taikstytis su neobjektyvumu, priėmėme sprendimą pasitraukti iš „Žvaigždžių duetų“ projekto“, – kalbėjo jie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius