-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Programišė apvogė Paris Hilton: pasisavino 300 tūkst. dolerių ir nuogos turtuolės nuotraukas

Tai skamba tarsi tikras košmaras. Taip užsienio žiniasklaida pranešė žinią, jog amerikiečių turtuolė Paris Hilton (37) vėl skaudžiai susidūrė su vagišiais. O nuostoliai šįkart išties skausmingi – programišė per kelierius metus pasisavino ne tik 300 tūkst. dolerių, bet ir nuogos garsenybės nuotraukas.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „TMZ“, Paris Hilton susidūrė su programiše Paytsar Bkhchadzhyan, kuri kelerius metus savinosi turtingosios paveldėtojos pinigus.

Viskas prasidėjo dar 2015-aisiais, kai programišė įsilaužė į asmenines banko sąskaitas, o pinigus leido įvairioms pramogoms. Pavyzdžiui, Naujųjų metų vakarėliui prabangiame viešbutyje ji iššvaistė net 40 tūkst. dolerių.

Visgi linksmybės nesibaigė. Programišė aktyviai veikė iki 2017-ųjų metų, o per kelerius metus spėjo pasisavinti daugiau nei 300 tūkstančių dolerių.

Įsilaužusi į virtualią saugyklą „iCloud“, ji taip pat pasisavino nemažai nuogos Paris Hilton nuotraukų. Teigiama, kad apsimetusi asistente už nuotraukas ji iš P.Hilton siekė gauti 80 tūkst. dolerių.

Programišė taip pat įsilaužė į Paris Hilton artimųjų – tėčio Ricky ir sesers Nicole – sąskaitas. Pranešama, kad tokiu būdu ji tikėjosi sužinoti kitus prisijungimus prie Paris sąskaitų.

Laimei, programišė buvo sulaikyta 2017-aisiais, o kitą savaitę, gegužės septintąją, jos laukia teismas. Ji pripažinta dėl pinigų nusavinimo, o prokurorai jai siūlo skirti 3 metų bausmę ją atidedant, taip pat 320 tūkst. dolerių siekiančią baudą aukoms sumokėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius