Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puolusi deivė

Sveika, Ramune. Po išsiskyrimo su draugu niekaip negaliu rasti savo žmogaus, nors man jau 26-eri. Pastaruoju metu tapau tarsi kokia kekšelė – mane gali „apturėti“ vos ne kas antras klube ar internete „pakabintas“ draugužis. Kiekvieną kartą pažadu sau, kad tai bus paskutinis kartas, bet vėl darau tą patį. Noriu artumo, šilumos, tikros meilės, vis laukiu to stebuklo, bet paprastai viskas baigiasi po vieno ar kelių susitikimų. Jaučiuosi purvina, tuščia, pavargusi, man koktu nuo tokio gyvenimo. Kaip gyventi toliau ir ką aš darau ne taip, kad neišeina užmegzti normalių santykių? Lina.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Sveika, Lina. Tikrai labai liūdna ir baisu, kas vyksta su tavimi. Nenuostabu, kad jautiesi išsibarsčiusi, purvina, tuščia ir išsekusi, juk tu sugeri visų tų begalės vyrų emocijas, kurios nebūtinai yra tik gražios. Jie palieka tavyje visą susikaupusią įtampą, stresą, nusivylimus, apmaudą ir t.t. Užsiteršia tavo organizmas. Toks savo kūno ir jausmų netausojimas gali turėti tikrai pražūtingas pasėkmes: atbunka prigimtinės moters juslės, įžvalga, intuicija, moteris pradeda visiškai nebegerbti savęs, nebepasitikėti.

Galų gale toks tavo elgesys yra destrukcija savo atžvilgiu ir veda į degradaciją. Tau dabar liūdna ir tuščia, nes praradai ryšį su tavyje giliai glūdinčia dieviškąja moters prigimtimi. Tavo tikslas dabar turėtų būti nustoti naikinti save ir išsivalyti, susigrąžinti deivę savyje. Taigi nutrauk visus atsitiktinius seksualinius santykius ir nebemėtyk savęs į kairę ir į dešinę. Juk toks seksas tai nėra artumas ir meilė, kurio tu trokšti. Gali pradėti nuo grynai fizinio apsivalymo: mūsų kūnas – tai sielos buveinė – pivalome jį mylėti ir gerbti. Nusipirk kokio nors eterinio aliejaus, turinčio dezinfekcinių savybių ir įsipilk keletą lašų į vonią arba šliūkštelėk porą saujų paprasčiausios jūros druskos (ji irgi veikia antiseptiškai). Nueik pasivaikščioti į mišką ir įkvėpk gaivaus oro, nusipirk gėlių, pasiklausyk muzikos ir pašok. Atsistok prieš veidrodį ir dešimtis kartų pakartok: „Aš myliu tave“. Nepamiršk, kad tau gali prireikti nemažai laiko, kantrybės ir  užsispyrimo: pagunda grįžti į sena tikrai iškils ir gerai pažįstami būdai kėsinsis tave vėl pasiglemžti.
 

Tik tuomet, kai galėsi pažvelgti į save kaip į deivę, su meile ir pagarba, atsiras ir partneris, gebantis iš tikrųjų mylėti ir užmegzti artimus santykius. Juk mes prisitraukiame tai, kas yra mūsų lauke. Žinoma, vienai, tau gali būti sunku susitvarkyti, matyt, yra kažkokios gilesnės psichologinės priežastys tavo tokio desperatiško elgesio ir to, kad negali užmegzti ilgalaikio ryšio. Čia galbūt tau galėtų pagelbėti ir psichoterapeutas ar dvasinis vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius