-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Purpurinėje naktyje“ – daugiau nei tūkstantis šokėjų ir svečiai iš penkių Europos šalių!

Jau gegužės 12 dieną 21 valandą visus vilniečius ir miesto svečius kviečiame rinktis prie Baltojo tilto ir tapti „Purpurinės nakties“ siautulio dalyviais.
„Robotboys“
„Robotboys“ / TV3 nuotr.

Pirmą kartą Lietuvoje rengiama „Purpurinė naktis“ visus žiūrovus nustebins spalvomis, muzika ir įspūdinga koncerto dalyvių gausa. Didžiausiame šio pavasario koncerte pasirodys daugiau nei tūkstantis šokėjų, prie jų vienam šokiui renginio organizatoriai kviečia prisijungti ir visus susirinkusius žiūrovus.

„Gali būti, kad visi kartu pasieksime naują, purpurinį rekordą. Šokio judesiai nebus sunkūs, pasižadame kiekvieną panorusį jų išmokyti“, – sako renginio kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis, kviesdamas visus, pasipuošusius purpuriniais akcentais, ketvirtadienį rinktis Vilniuje prie Baltojo tilto.

„Purpurinės nakties“ koncerte, kurį tiesiogiai transliuos TV3 televizija, išvysite ir talentingiausių šokėjų pasirodymą pagal „Depesh Mode“ muziką, kurį ruošia „Baltijos baleto grupė“. Praėjusių metų projekto „Tu gali šokti“ favoritai Irina ir Naglis atskleis savo šokio paslaptį, scenoje išvysite šokių studiją LAB, Gaudrės Kazlauskaitės šokėjus, o Šarūno Kirdeikio šokėjai specialiai šiam koncertui siuvasi šviečiančius kostiumus su šviesos diodais.

„Purpurinės nakties“ scenoje išvysite ne tik talentingus šokėjus iš Lietuvos, bet ir svečius net iš penkių Europos šalių. Tarp jų laukiame ir dueto „Robotboys“ iš Danijos, kuris į mūsų šalį atsiveža kupiną humoro pasirodymą. Šis dviejų vaikinų kolektyvas išgarsėjo sėkmingu pasirodymu televizijos šou „Danija turi talentą“. Patekę į finalą šokėjai tapo nugalėtojais, pavergė youtube.com puslapio lankytojus ir labai greitai išpopuliarėjo visoje Europoje. Gegužės 12 dieną Vilniuje grandioziniame koncerte jie ruošiasi pavergti ir Lietuvos žiūrovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius