Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Queens of roses“ narės G.Girnytės mergvakaris: atšventusi Lietuvoje, netikėtai persikėlė į Nicą

Nors pati to nesuprato, bet vestuvių planavimo rūpesčiuose paskendusiai „Queens of roses“ narei Giedrei Girnytei (28) labai reikėjo bent kelių dienų poilsio. Tačiau tą už ją suprato artimiausios draugės, surengusios nepamirštamą mergvakarį ir būsimą nuotaką išsivežusios trumpų atostogų į Nicą.
Giedrė Girnytė, Akvilė Matukaitė
Giedrė Girnytė, Akvilė Matukaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Dainininkė Giedrė Girnytė pirmadienį švęsdama mergvakarį nesitikėjo, kad sudalyvauti galės tiek daug bičiulių, kad jai bus paruošta daugybė staigmenų, kurių paskutinė – išvyka į užsienį.

„Susitikusi su vaikystės drauge, gavau užuominas ir pati turėjau pasakyti, į kurią vietą reikia važiuoti ir ką ten turėčiau sutikti. Apvažinėjome pačias svarbiausias mano vietas. Kiekvienoje stotelėje pasiimdavome vis daugiau mano bičiulių! Važiavome į mokyklą, kur buvo mano bendraklasės, tuomet važiavome į universitetą, kur sutikau studijų drauges, kitoje vietoje – kelionių draugę... Žodžiu, rinkau, rinkau, kol jų susirinko virš 10“, – 15min pasakojo G.Girnytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjo „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė: „Jaučiausi kaip kosmose“

Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis

Vėliau dainininkei buvo paruošta įvairių tradicinių užduočių, merginos plaukiojo Trakuose laivu. „Galiausiai gavau atsiminimų knygą, kur buvo daug nuotraukų su mano visomis draugėmis, susigraudinau, pradėjau verkti. Labai dėkojau už gražią dieną. O merginos pasakė, kad tai dar ne pabaiga – mergvakaris keliasi į Nicą. Aš kelias minutes sėdėjau netekusi amo, negalėjau patikėti...“

Grįžusi vakare namo, atlikėja susikrovė daiktus, kitą rytą nuvažiavo į pirmąjį vestuvinės suknelės primatavimą ir tuomet – tiesiai į lėktuvą: „Mano mergaitės visus mano savaitės planus buvo paslapčia nukėlusios!“

Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis

Į Nicą Giedrė išskrido kartu su trimis bičiulėmis, tarp kurių – ir grupės „Queens of roses“ kolegė Akvilė Matukaitė. Dainininkė anksčiau šiame mieste yra svečiavusis labai trumpą laiką, o šįkart galėjo pasimėgauti ilgiau.

„Nicą pamačiau visai kitomis akimis. Mes gyvenome nuostabiame bute, iš kurio atsiveria gražiausi vaizdai. Atrodė, kad gyveni atvirutėje. Nieko daugiau nesinorėjo. Bet mes puikiai leidom laiką – merginos buvos sudėliojusios planą, kokias vietas reikia pamatyti. Pačią pirmą dieną ir iki Monako nuvažiavome, pasivaikščiojome po Monte Karlo kvartalą... O kitą dieną tiesiog ilsėjomės“, – pasakojo G.Girnytė.

Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrė Girnytė su bičiulėmis

Vakarus jos leisdavo ramiai, mergaitiškai ir labai šiltai. „Su draugėmis juokėmės, kad senstam, jau mūsų kitokie prioritetai. Vakarais eidavom skanios prancūziškos vakarienės ir vyno. Pasišokti net nesinorėjo, per dieną buvom pavargusios, tai mieliau tiesiog mergaitiškai plepėdavome“, – šypsojosi atlikėja.

Dainininkė sako savo mergvakariu esanti be galo patenkinta – tokios trumpos atostogos buvo puikus draugių sprendimas.

„Per šias dienas labai užsimiršau. Prieš vestuves tiek rūpesčių! Bet dvi dienas apie tai visiškai negalvojau. Draugėms sakiau, kad tokių atostogų man labai reikėjo, dabar galiu vėl kibti į darbus“, – 15min pasakojo G.Girnytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius