-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Queens of Roses“ naujausioje fotosesijoje – fatališkos ir sunkiai atpažįstamos

Merginų trijulė „Queens of Roses“ laiko veltui neleidžia ir tikslingai juda link savo tikslų. Vos prieš daugiau nei savaitę pristačiusios pavasariu dvelkiančią dainą „Tik tada“, šį kart su gerbėjais dalijasi fotosesijos nuotraukomis, kuriomis pristato ir naujausią muzikinį projektą.
„Queens of Roses“
„Queens of Roses“ / Jevgenijos Žuk nuotr.

Panašu, šioms merginoms tikrai patinka iššūkiai. Akvilė Kisielienė, Giedrė Girnytė ir Dileta Meškaitė-Kisielienė išsikėlė rimtą užduotį ir ruošia projektą su gyva muzikantų grupe. „Queen of the Night LIVE“ – taip skamba naujojo projekto pavadinimas, o projekte – žymiausios visų laikų scenos karalienių Whitney Houston, Aretha Franklin, Tina Turner, Rihanna, Adele, Lady Gaga ir kt. dainos.

Atlikėjos su džiaugsmu ir nerimu laukia pirmųjų koncertų, kuriuose pasirodys kartu su būriu muzikantų, ir pripažįsta, kad nors pasiruošimas naujam projektui atima daug laiko ir jėgų, bet rezultatas suteikia dar daugiau motyvacijos: „Apima labai geras jausmas, kai scenoje šalia tavęs stovi talentingi muzikantai, pilni jaunatviško maksimalizmo, idėjų, energijos. Smagu dainuoti dainas, dėl kurių pasaulis vis dar eina iš proto. Neabejojame, kad šis projektas nepaliks abejingų, nes kiekvienoje repeticijoje patys kaifuojame“.

Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“
Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“
Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“
Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“
Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“
Jevgenijos Žuk nuotr./„Queens of Roses“

Fotografė Jevgenija ŽUK ir stilistė Edita Nyork stengėsi, kad karalienės pražystų ir naujausiose grupės nuotraukose. Būtent šios profesionalės sukūrė fotosesijos koncepciją bei pasirūpino visų sumanymų įgyvendinimu. Merginų fatališką bei elegantišką įvaizdį padėjo sukurti ir Klaipėdoje įsikūrusi Aidos studija.

„Dirbti su tokia komanda, tikrais profesionalais, kurie myli savo darbą ir nuo pirmos minutės žino, dėl kokio bendro rezultato visi stengiamės, tikras malonumas! Ko gero, pirmą kartą niekuo nesirūpinome ir visiškai pasitikėjome Jevgenija ir Edita, o rezultatai labai maloniai nustebino“, – kalbėjo merginos.

Atlikėjos atskleidžia, kad jau kitą savaitę pasidalins ir projekto pristatymo video klipu, kurio filmavimo metu netrūko juoko ir pikantiškų vaizdų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius