-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Racing Ladies“ narės J.Kuliešytės gimtadienyje – garsenybės ir iki ašarų sujaudinusios dovanos

„Dvidešimtojo mano gimtadienio švente pasirūpino tėvai. Dvidešimt penktąją organizavau pati. Bet tuomet, ruošdama vaišes, pagalvojau – į sekantį savo jubiliejų norėčiau ateiti kaip svečias... Taip ir atsitiko! Trisdešimtmečio pokylis buvo nuostabus!“, – sakė vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ narė, prancūzų kalbos specialistė Jolita Kuliešytė.
Jolitos Kuliešytės gimtadienis
Jolitos Kuliešytės gimtadienis / Naurimo Zavecko nuotr.

J.Kuliešytė dovanas bei gėles priėmė iš ją pasveikinti susirinkusių bičiulių – renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės, plastikos chirurgo Vyginto Kaikario, dainininkės Ingridos Kazlauskaitės, plaukų stilisto Karolio Murausko, „Racing Ladies“ prezidentės Astos Jonušienės, renginių vedėjo Dainiaus Martinaičio, aktorių – mimų Ritos ir Mariaus Sekmokų, lenktynininko Dariaus Jonušio, medalių kūrėjos Irinos My My, vestuvių planuotojos Agnės Martinkėnės ir kitų.

Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis
Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis

Paryžius – tokia tema buvo parinkta gimtadienio vakarui, vykusiam netoli Kauno įsikūrusioje „Marių viloje“. J.Kuliešytė šypsosi – elegantiška erdvė yra gerokai nutolusi nuo miesto šurmulio bei kaimynų, todėl joje puotauti galima tiek, kiek tik norisi.

Šventėje netrūko prancūziškų detalių – kai kurie saldumynai buvo užsakyti ir į gimtadienį atgabenti tiesiai iš Bordo.

Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis
Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis
Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis
Naurimo Zavecko nuotr./Jolitos Kuliešytės gimtadienis

Kruasanus su gurmanišku įdaru specialiai J.Kuliešytės gimtadieniui paruošė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, o prancūziškas dainas susirinkusiems dovanojo I.Kazlauskaitė.

Pagal romantišką melodiją „Marių vilos“ scenoje sukosi „Sūkurio“ šokėjai Paulina Gerčaitė ir Tomas Paulius. Dar viena teminė detalė – šventinis tortas atkartojo daugelio merginų trokštamą turėti Prancūzijos mados namų „Louis Vuitton“ kūrinį – rankinę.

„Racing Ladies“ kolektyvo, su kuriuo sukaktuvininkė praleidžia itin daug laiko, narės šventės kaltininkei įteikė šmaikščią dovaną – ilgas apatines kelnes.

„Vilkėdama šiuos kalisonus galėsi lengvai patikrinti savo išrinktojo jausmus“, – sakė bičiulės, priversdamos J.Kuliešytę nubraukti ne vieną juoko ašarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius